- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem lesz Xiaomi 16
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Vannak perverz dolgok...
nekem az első használható Mac ( Motorla 68k, nem PPC) emulátorom úgy működött, hogy futtattam egy Amiga emulátort PC-n, majd amiga EMU alatt egy Mac emulátort.... az első DOS alapú MAC emu aztán lemosta, az már egészen jó volt.. Aztán jött a PPC-s MacOs emulátor (SheepShaver), de aztán amikor Intelre váltott az Apple akkor jött el a "kánaán" a Hackintosh, évekig volt olyan gépem amin dual bootban ment a Hackintosh, aztán 10 éve van Macbookom, de 90%-ban Windowst használok rajta...Jónéhány Windows játékot átportoltam OSX-re egy Winbottle nevű alkalmazással....de aztán felhagytam ilyen felesleges dolgokkal...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem lesz Xiaomi 16
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 590 8GB, I5-7500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (48)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660Ti, I3-10105, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! Posta ok (47)
- Eladó Számítógép , PC (I3, 4GB RAM, SSD) Windows 10-el! Posta ok!
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest