Hirdetés
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Köszi.
Ezt én is nézegettem. Tényleg ennyi volna az ftp elérés?
Mert akkor elvileg felrakom az ftplib-dev és ftplib3 csomagot, a scriptet megírom és felparaméterezem az én szolgáltatói adataimmal, crontab-ba berakom és kész, ahogy írtad. (És akkor már csak egy szolgáltató kell.
)
Ilyenkor, gondolom van egy home mappa a szerveren, ahova berakom az index.html-t és a png képeket, majd ide csatlakozok be feltölteni a képeket.
Kérdés, ha az újabb feltöltött képeknek megegyezik a neve az előzőekkel, akkor felül fogja írni, illetve van joga felülírni? Ez lenne a cél, mindig ugyanannyi kép legyen fent a távoli szerveren, változatlanul hagyva a képek neveit és mindig a legfrissebbek, 5 percenkénti frissítési periódussal.
Új hozzászólás Aktív témák
- APC NetBotz Rack Monitor 200-6port - környezetfigyelő eszköz
- Gamer PC- I5 14400F,RX 5700 XT 8GB,16GB RAM,512GB NVMe
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Ipari Ütésálló PC - Westek A1075R Rugged Computer-Intel i7 5557U 16GB-128GB SSD
- Eladó felújított számítógép
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt én is nézegettem. Tényleg ennyi volna az ftp elérés?
wassermann