Hirdetés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
totron
üzenetére
Én most realtime OS irányban kutakodom a Pi Zero-mhoz. ChibbiOS-t néztem ki magamnak tegnap hogy kicsit jobban elmerülök benne. Vagy Realtime Linux, esetleg nyers vasra programozás. Ezek már olyan szintre hozzák a Raspberry-t mintha valami mikrokontrollerre fejlesztenék csak nyilván ez sokkal erősebb hardver. És a Pi Zero igazából ilyen célra is készült, valami más projektbe beágyazni.
Elég elvetemült ötletem van vele. Az 1541EMU projekthez hasonló valamit szeretnék csinálni ami képes cycle accurate módon emulálni a C64 floppy drive-ját és ehhez elég nagy pontosságú időzítések kellenek amit normál Linux alatt nem lehet megoldani. Persze tudom hogy ez nem kis feladat, de most még érdekel a téma. Direktben portolni nem hiszem hogy lehetne mert a forráskódjának több mint fele x86 assembly.
Remélem mindenki kikiáltott nem normálisnak ha elolvasott idáig
Egyébként ismerve magamat szerintem nem lesz hozzá kitartásom egy ponton túl, de majd meglátjuk 
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Witcher topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1000 - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- HPE T1500 G5 INTL Tower UPS - Szünetmentes tápegység - Piaci ár alatt
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- i7 10700/ RTX 2080Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egyébként ismerve magamat szerintem nem lesz hozzá kitartásom egy ponton túl, de majd meglátjuk 
wassermann