- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Celtis #17975 üzenetére
Hivatalosan nem is javasolt az upgrade fő releasek köztt, csak a clean istall. - igen, ezért is raktam fel tisztán az OE 6.0.1-et, de a Kodi ugye ennek része, amit ha jól csalódom külön nem lehet felrakni csak a benne levő verziót frissíteni. Mert akkor lehet,hogy egyelőre nem lesz fent a Kodi 17 ti. csak pár filmet érint, viszont a többi tökéletesen megy (amit nem kockáztatnék). Majd ha lesz több infó, esetleg stabil (nem α vagy β) kiadás bár szvsz az nem pár nap múlva várható.
Azt nem tudod véletlenül, hogy erre a MPEG-2 license key-re miért / milyen esetben lehet szükség? Én nem nagyon találkoztam ilyennel, sem ezzel kapcsolatos lejátszási problémával.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest