Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Megjött a Pi2. Feltettem az Openelecet, összekötöttem az erősítővel hdmi-vel. Minden ment gördülékenyen, egészen addig, amíg hozzá nem nyúltam a távirányító usb-s infra vevőjének a kábeléhez. Nem húztam, nem rángattam, csak épp megmozdítottam, mire nagy ciccenés volt a hangfalakon és elment a kép. Pár másodperc múlva visszajött és ment minden tovább. Aztán megint arrébb tettem a kábelt, szintén kb semmi komoly mozdítás nem történt, a Pi konkrétan meg se mozdult, ismét ciccenés és a kép elment végleg. Azóta sehogy se tudok képet és hangot varázsolni a rendszerre. A tv-re direktbe kötve tökéletes a Pi, illetve az erősítőre pc-t kötve, ugyanazon a bemeneten szintén tökéletes. Látott már ilyet valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest