- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
Érdekes problémába ütköztem, a következő a helyzet: a routerhez a respberryvel wifin keresztül csatlakozom, egy másik pc-vel egyetemben. Az ssh-val vannak problémák, nagyon belassul, szakadozik. Azt viszont megfigyeltem, hogyha a routerről elkezdtem pingelni a raspberry-t, akkor az ssh kapcsolat rendbe jön és minden megy normálisan. Az elején nagyon durva pingje van, de 4 ping után már csak 2-3 ms. Ennek mi lehet az oka? Ebben a formában nagyon körülményes az ssh....
Érdekes megfigyelés:
Pc-ről pingelem a raspberry-t: nem érkezik válasz.
Elkezdem pingelni eközben a routerről a raspberry-t: megérkezik a válasz a raspberrytől.
Ha abbahagyom a routerről való pingelést, akkor újra nem érkezik válasz.A pc és a raspberry is kilát a netre, a routeren nem látom, hogy leszakadna bármelyik is. Az arp táblákat nézve sem jutottam közelebb a megoldáshoz, nekem úgy tűnik, hogy minden rendesen van kitöltve.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V54 - RYZEN 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6700 XT 12GB / RTX 3060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP Compaq Elite 8300 USDT - 16GB DDR3 - i7-3770
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Rack bontás vagy egyben eladó HomeLab
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest