- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MaCS_70 #11831 üzenetére
Mintha képzavart éreznék az erőben.
A hifiberry i2s csatolós hangchip, amiből az előbb linkelt digiplus változat ad digitális kimeneteket (spdif és toslink). Ha neked csak sztereo dac változat kell, az más kérdés.*
A hdmi extractor is digitális kimenetet ad (persze van, ami analógot is tud, de most nem ez a szempont*).Ha ebből hangot akarsz hallani, akkor ez után jön a DAC (digital to analog converter). Persze, ha a hifi eleve támogatja a hdmi csatlakozást, tehát van saját beépített extractora, akkor nem kell külön cucc hozzá.
A hifiberrynek akkor lehet kifejezetten létjogosultsága, ha az olyan sokcsatornás hang formátumokat is kezel, amit a pi-n lévő hdmi nem tud pass through módban kiadni (pl. 8csatornás dts hd).
*: hi kifejezetten csak analóg stereo hangról van szó, ami a 12 bites beépített megoldásnál jobb, akkor valószínűleg többféle megoldás is elképzelhető. Én csak hdmi-vga+audio megoldással próbáltam ezt, meg monitor hangkimenetéről. Nem vettem észre bajt velük, persze nem is kifejezetten vizsgáltam, hogy mennyire szól jól vele a fülesem, nem emlékszem problémára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G3 - i5-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest