Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Centaurus
tag
Sziasztok!
Már mikor kijött az első széria azon matekolok hogy vegyek e egy ilyen eszközt vagy sem,mert szerintem nagyon hasznos dolgokat lehet vele csinálni és szívesen foglalkoznék vele.
De van egy olyan (elég nagy) gondom ,hogy sosem foglalkoztam linux programozással,és sosem mélyültem el kellőképp a programozás világában.
Lényegében azt szeretném megkérdezni tőletek hogy érdemes e beinvesztálnom egy ilyenbe vagy inkább felejtsem is el a dolgot ha nincs semmilyen előéletem programozás téren.Előre is köszi a tanácsot
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann