Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4b0r
csendes tag
Üdv!
Pár napja vásároltam egy Raspberry pi 2-őt. Nagyon kezdő vagyok a témában és azt gondoltam egyszerűbb lesz összerakni egy rendszert, de őszintén szólva teljesen káoszosnak tűnik a dolog számomra.
Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől amolyan szájbarágós módon, hogy mit hogyan kell csinálni ahhoz hogy médiabox-ként tudjam használni a kütyüt megtámogatva egy külső vinyóval és természetesen saját szórakoztatásra torrentről húznám le a filmeket.
Próbáltam már openELEC-et KODI-val, de ott a webes felület használhatatlan számomra és próbáltam Raspbiant is ott meg a Kodi-t nem tudtam rátenni...
Sok oldalon próbáltam utánajárni, de a rengeteg infóból nem tudtam kiszűrni a nekem hasznosat.
Ha valaki érdemben tudna segíteni azt megköszönném!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Battlefield 6
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- 96GB DDR5/ RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia
- Igényes, esztétikus gamer PC - i5 12400F / 32GB / RTX 3070 / 1TB NVMe / 650W Silver
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann