- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Tessék topiknyitás előtt használni a keresőt. Van már RAM-os topikunk, ráadásul piros kiemeléssel, és keresni se kell nagyon, mert szinte mindig pörög és ezáltal szem elött van:
-
babgulyas
csendes tag
Hali nekem olyan gondom van hogy vettem egy Samsung 1024MB DDR 400Mhz-t és nem tökéletes. Amikor bekapcsolom a gépet olyan 3-4-5-ször kell újraindítani hogy rendesen működjön mert mindig valami hibát talál. Biztos hogy a memóriával van baj és nem az alaplappal, procival, stb, mert futattam egy memóriatesztelő programot (memtest86) és egy csomó errort ír ki, de csak ha sok szünet után újra beindítom a gépet, ha már bemelegszik akkor egy darabot sem ír ki.
Operációs rendszer: Frissen telepített: Linuxxal, Xp-vel és Vistával is kilett próbálva és mindenhol ugyanazt csinálja.
Konfigom:
Asrock P4VM800 DDR 133/233/400
Intel Pentium 4 3000Mhz/1MB/800Mhz Socket 478
Samsung 512 MB DDR 400 (e mellett futott és ez tökéletes, mert egyedül ez egyből beindul)
Gainward 7600GT 256MB GDDR3 AGPMi lehet a baja? Mit csináljak vele?
Légszi segítsetek!
-
babgulyas
csendes tag
A memóriák hibájának fórumja.
Aktív témák
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest