- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talib
tag
Ami a legjobban tetszett az az advanced graf beállítások:
-
Killer1989
csendes tag
*cHcEffectDx.cpp
-
Killer1989
csendes tag
Mit kell telepíteni még a RS-hoz, hogy a cHcEffectDx..cpp ne hiányozzon?
PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
hopiros
csendes tag
Ha valaki tud segítsen! Nekem sajnos nem indul el a játék. A gép a következőt írja ki: Rail Sim Launcher Applicotion működépse leállt. a program helyes működése hiba miatt megszakadt. A gépen Mobile Intel (R)945 Express Famyli videokártya van.
-
Jadro
veterán
válasz
I. Richard #41 üzenetére
"Nagyon várom, hogy a Protrain csapata mit fog kezdeni ezzel a játékkal, mivel a TShez nagyon jó kiegeket csináltak."
Ízlések és pofonok..
Egyébként nem fognak fejleszteni RS alá.
-
RoyalFlush
őstag
Akad a RAIL SIMULATOR 2007 demója
No uninstall
-
RoyalFlush
őstag
No, melyik vonatszimulátort ajánlanátok nekem megvételre ?
-
konrad
aktív tag
válasz
I. Richard #41 üzenetére
Nálam volt olyan hjogy az alagútban esett az eső
.
-
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Tegnap bukkantam rá erre a játékra, gondoltam kipróbálom. Hááát, elég vegyesek az érzelmeim.
Először is a játék sebessége eléggé gyenge a gépemen, ha meg a grafikát lejjebb veszem, akkor a képi világa lesz gázos. A hangok tényleg jók lettek, valamint a fizika sem rossz, bár még itt sem nagyon láttam, h. a "cocpit" mozgását lemodellezték volna. Valóságban azért eléggé tud mozogni a vonat pl a váltókon keresztülhaladva.
A fő gondom a "küldetések" számával, a pályák hosszával és a vezethető mozdonyok számával van. Igaz, hogy a TSben sem volt túl sok, de itt sokkal inkább azt érzem, hogy a készítők megcsinálták a játék motorját, de a pályák, vonatok elkészítését meghagyják a lelkes amatőröknek / profiknak.
Nagyon várom, hogy a Protrain csapata mit fog kezdeni ezzel a játékkal, mivel a TShez nagyon jó kiegeket csináltak.Szóval marad egy darabig a TS a favorit, aztán meglátjuk, hogy miként alakul a játék sorsa, lesz-e akkora sikere, mint a TSnek.
-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
ja
-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
ti miről beszéltek h magamnak válaszolok
-
Bomc
aktív tag
Loco Mania
-
csabikaka
csendes tag
válasz
HÁZIGAZDA$ #32 üzenetére
látom te sem bírod warez nélkül...
na minddeggyy az ijenekér bann jár ám! a vonatszimulátorok jók megéri megveni
-
HÁZIGAZDA$
csendes tag
nem tudtok vmi jó vonatszimulátort?
(nem demo) -
csabikaka
csendes tag
a trainz sokkal jobb volt (sztem)
-
Bomc
aktív tag
Fogalmam sincs én csak freeplayba játszok, mosta meg inkább pályákat csinálok. Nekem a beépitett pályákba nagyon szaggat a gép
mondjuk nem is valami erös gépem van...
-
light01
tag
Azt én is megtaláltam,de okosabb nem lettem.Van 4 jel:az első egy sín ott látszanak a vonatok a váltók meg a sínek(piros,zöld,sárga,fehér színben),utánna egy nem tudom mi,ott van egy ilyen,hogy next destination-no next destination arrival time n/a wait time,utánna van az emelkedő,ahol mutatja,hogy a pálya hogy emelkedik,vag ysüllyed,utánna meg van ahol mutatja a kocsikat.
Szóval ebből hol kéne tudnom,hova menjek???? -
light01
tag
Ma szereztem meg a játékot.És egyszerűen nem megy.Hogyan kell átváltani a váltókat?
-
Bomc
aktív tag
Nekem nagyon bejön
Kis gyakorlással sokkal egyszerűbben lehet saját pályát csinálni mint a TS-ban meg az egész szimuláció, hangok sokkal élethűbbek... csak azt nem értem hogy szabad játékben nekem pl néha nem enged arra menni amerre akarok
saját pálya powa az a legjobb
-
norby2
csendes tag
Hali!!!
Manapság szereztem meg a rail simulatort, ha tudtok segítsetek.
A következő hiát írja ki elépés előtt:
Hiányzik: c:\dev\.....\chceffectdx.cppElőre is kösz a segítséget!!!
Hello!!! -
kltz
tag
Hello! Meg van a játék szerintem elég jóra sikerült, de a pályaépítőben nem tudom, hol keresem a vonatokat h, rárakjam a sínekre. Valaki tud benne segíteni?
-
kltz
tag
Hello! A hivatalos oldalon már vannak fennt új vonatok, ha valakit érdekell.
-
KiLlHeIm13
csendes tag
Megszereztem a Game-t de ez a graf pfff.....
Szerintem a Microsoft TS 6-szor lekörözi! -
HavocS
senior tag
MSTS nem lenne rossz, ha nem kéne minden route-hoz szabályosan összekukázni a komponenseket, hogy menjen, na meg ne esne 25 fps alá egy 3.2 gigára húzott core2duo-n...
Érdemes megnézni a Trainz-hez készült Debrecen-Nyíregyháza (azt hiszem) vonalat, na az über. Bár ott meg VB nincs, azt legalább beépítették az MSTS-be. Más kérdés, hogy elég hülyeségeket mutat néhol a sátorjelző
-
ftc
nagyúr
Mi ez a vacak? MS: TS sokkal jobb még ma is
-
fdfrs
csendes tag
Hát ezzel tökéletesen egyetértek!
Valami nagyon nincsen rendben a tényleges játékgrafikával a szemlétetésekhez képest...
Nekem nagy csalódás volt az egész játék - uninstall megvolt!
Sokkal többre számítottam, de kiderült, hogy a TS még mindig sokkal nagyobbat domborít mindenféle téren, mint ez a "valami"! Főleg a magyar vonatkozású pályákkal... - Itt köszönném meg a modderek áldásos munkáját TS-hez!
Sokkal színvonalasabb graf és játékélmény jellemzi - szerintem...
Rail Simulator... hm... elkeseredtem...
Csak fikázni tudnám, úgyhogy abba is hagytam... -
HavocS
senior tag
Bakker, mi ez a graf?
Mintha az előzetes trailerekben nem ez lett volna
-
vzsolo2225
tag
Hy!
Nekem viszont nem indul el a cucc! "Creating Main Window" után kilép a winbe
Tudja esetleg valaki, mi lehet a probléma? -
Jadro
veterán
"Annak idején pedig (2001, ha jól emlékszem) elég pofásan nézett ki a Microsoft Train Simulator."
Ugye most vicceslz?
Az alappályák rondák voltak, kidolgozatlanok. Emellett "csak" a játék motorjával van a mai napig is a legnagyobb baj. Persze időközben rengeteg mod és patch jelent meg, aminek hatására azért egész pofás lett a TS.
Majd meglátjuk mi lesz az RS-ből pár hónap múlva. Ez az a fajta játék amit folyamatosan kiegészítenek, fejlesztenek. Ha ezt nem lehetne, hamar a süllyesztőbe kerülne.
-
tomej
aktív tag
Hát nagyot csalódtam a grafikában, sokkal többet vártam tőle, ennyi erővel sztem ha egy új motort gyártott volna a KUJU az MSTS-hez az add-on-ok miatt sokkal jobban jártunk volna (dehát a microsoft...
). Első blikkre a menet fizikája nekem elég tetszetős és a hangok is rendben vannak. Siklásnál azért nem hinném, hogy a villany a valóságban visszapattanna a fáról...
-
cadgers
aktív tag
Megjelent a játék, és boldog tulajdonosának mondhatom magam
Vannak hibái a játéknak, de attól függetlenül nagyon jó
Csak kéne hozzá leírás
-
Archer
őstag
válasz
Darth_Revan #3 üzenetére
Szerintem ne akarj MÁV modot, mert akkor gyakorlatilag abból fog állni a játék, hogy mindig tönkremegy valami a mozdonyon, minden vonat késik legalább fél órát meg indulás előtt egy tonna papírt ki kell töltened
-
Darth_Revan
veterán
Nem rossz játék. Ha ehez is jelenik meg MÁV mod,akkor lehet befektetek rá
-
-
snecy
senior tag
A játék Steamen érhető el, változó áron, gyakran van akcióban: Train Simulator 2013
Magyar fórum, ahol készítők is jelenvannak: http://marci.triak.hu/msts/index.php
osztrák (ÖBB) kocsik, objektumok: http://railworks-austria.at/
német objektumok, kocsik, mozdonyok, fórum: http://rail-sim.de
francia fórum, gépek, mozdonyok, egyéb dolgok: http://railsim.fr/
román LE3400 mozdony, és gyorsvonati kocsik: http://www.train-sim.ro/index.php?option=com_docman&Itemid=49
német kocsik, nagyon ügyes alkotó: http://rw-0381.blogspot.hu/[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest