Hirdetés
- Mobil flották
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
nem az úgy volt hogy a másik árlistán volt ahol leértékelt cuccok vannak meg látom meg is örütlem aszt hittem egy két karc vagy valami kisebb sebek
vannak rajta aszt moindják hogy ez egész eleje össze van törve úgy meg valhogy nem kell
(előbb azért írtam hogy elvitték mert lusta voltam leírni eszt mindet úgy rövidebb volt)találtam egy két infót a ninja-ról is és szeirtem semmivel se rosszab mint a másik
lehtne kcist szebb is de majd megszeretem
-
gyuri00
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Nem tudnál küldeni pár linket mert ilyan recom házakat sehol se találtam:S:S(mistral honlapját se találtam
) RC-ZENITH akkor én is ilyen házat vennék mert látom ugyanaz mint a segitta csak 4 kval olcsóbb vagy veszek egy RaidMax Ares-ot az 11k és az több helyen kapható de a RECOM ház jobban tetszik 
az Ares házakba hány venti van?:S:S aszt tom hogy van egy a plexin és több nincs többinek csak a helye van meg?:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amúgy ha hátulra rakok be egy 12 centit az soakt jelent vagy nem érdemes vele foglalkozni? 

) RC-ZENITH akkor én is ilyen házat vennék mert látom ugyanaz mint a segitta csak 4 kval olcsóbb vagy veszek egy RaidMax Ares-ot az 11k és az több helyen kapható de a RECOM ház jobban tetszik