Hirdetés
- iPhone topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemi
tag
SMILODONba befér bármi

-
kemi
tag
Nekem a Ninja-val(és pl az összes Aerocool-lal) ugyanaz a bajom:
a formaterv inkább jó 15éveseknek, akik megvadulnak ettől a fjúcsörös kinézettől, meg turbináktól, de én 25évesen már e letisztult formákra, az egyszerű de izléses design-ra vok rámenve...
És mindenekelőtt aprofi mérnöki szemléletre, mert a SMILODONban a full kihajtahtó alaplap!!! és az ideálisan kialakított szélcsatornák(elől proci fölött: be, vidkariról, és procitól:ki a levegő), és a legofeeling engem teljesen meggyőzött, a ház festése és anyaga pedig nem kelt gagyi(műanyag) érzést bennem mint pl a NINJA ami ugyanolyan fasza ház, csak nekem az már annyira nem(talán pár éve még)...
Ezért számomra a SMILODON az NO.1.
Itt a cél: egy Core2-es redszer tökéletes szellőztetése, zárt ház mellett minimális zajjal...
A célt e házzal a legjobban elérhető(kár nem tom demonstrálni mennyire jó a szellőzése, egy erős CIGIvel befüstölöm, és lefényképezem
) a zajról pedig: semmi, kis szélzaj amit a Primecooler HP5 gerjeszt 1700as fordulaton, miközben a 2666on járatott Core 2 60fokig se megy fel 100%os terhelésnél... Az Acelero X2es se hagyja a vidkarit(x1900Gt) nagyon 60fok fölé menni fullterhelésnél... Ha valaki utánanéz akkor egy 10fok a csúcstól zárt ház mellett hang nélkül az nem semmi....(én olyan tartós 70foknál tekernék a vidkari, vagy a proci hűtőjén)... -
kemi
tag
Pontos ára 23.590volt a GUBÓ Kispesti üzletében... Nincs neoncső benne, helyette van alapból 5 venti amiből 4 világítós...
-
kemi
tag
De a SEMIDOLONnak annyira letsiztult formája, van nem kelt túl fjúcsöröcs látszatot, látszik profi formatervezők hozták össze.... ABSZ NO1, nem láttam még ennél jobbat, de aki tud mutassa, de sztem számomra ennél faszább csak egy saját készítésű lehetne de az is ennek az alapjain nyugodna...,
-
kemi
tag
Hi!!
Mint uj Raidmax fan üdözlet mindenkinek... Én nem szeretek a design villogós, csilis részére rámenni, legeslegelső nálam a teljesítmény, a ház legyen praktikus, könnyen szerelhető, jó szellőzésű és utolsó sorban a design...
Volt egy TRISTAR házam, amivel semmi gond nem volt, elől a kis kék kijelzője maximálisan elég volt nekem, ha azt veszem alapul, hogy design-ban a letisztult egyszerű forma nálam a nyerő... Ám annak előbb a kijelzője ment tönkre, aztán a táp ment szét a vas alatt, garanciában cseréltettem volna, 2hét után hívtak is...
Mikor beértünk a boltba megláttam a RaidMax SMILODON fantázianevű csodáját, mely már külsőre megfogott, szerencsére nem tudták cserélni a régi házam, egy percig se gondolkoztam mit vegyek, 11ezer forintért számított a régi ház, csak a számlánál derült ki hogy eme csoda plusz 11ezer, de most volt először mióta fejlesztem a gépet, hogy egy performance cucc helyett, a külső alapján döntöttem, anélkül hogy utánanéztem volna...
A meglepi otthon ért mikor is kibontottam, és a mérnöki gondolkodásmóddal végre találkozhattam egy ilyen alkatrésznél is mint a ház...
[link]
Az egész belső lehajtható, a lappal,egyebekkel együtt, nincs több turkálás... Hely van dögivel, semmit se kell csavarozni csak a karikat,minden pattan, kattan

A világítás, hangulatos, elől a HDDled villogása nem egyszerű...
A ventillátorok elhelyezése mesteri, a hideg levegő elől ömlik be, át a winchestereken a belső térbe... Ha ez kevés lenne, a processzor fölé egy másik ventillátor is besegít, a levegő kiszívása 3helyen is megoldott: a proci mögött, és fölött(a Chieftech tápnak köszönhetően), valamint!! a videókártyától is külön, mely ventit nem egyszerű módon rögzítették(kép!!)
Mindent egybevetve: nem is láttam hasonló, ennyire profin kidolgozott, minden részletre odafigyelő ugyanakkor nem gagyi hatást keltő házat...(like AEROCOOL turbinái, műanyag érzete, mert eme ház formaterve és kidolgozás mesteri!!!!)
Megéri, nagyon!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest