Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemi
tag
Hi!!
Mint uj Raidmax fan üdözlet mindenkinek... Én nem szeretek a design villogós, csilis részére rámenni, legeslegelső nálam a teljesítmény, a ház legyen praktikus, könnyen szerelhető, jó szellőzésű és utolsó sorban a design...
Volt egy TRISTAR házam, amivel semmi gond nem volt, elől a kis kék kijelzője maximálisan elég volt nekem, ha azt veszem alapul, hogy design-ban a letisztult egyszerű forma nálam a nyerő... Ám annak előbb a kijelzője ment tönkre, aztán a táp ment szét a vas alatt, garanciában cseréltettem volna, 2hét után hívtak is...
Mikor beértünk a boltba megláttam a RaidMax SMILODON fantázianevű csodáját, mely már külsőre megfogott, szerencsére nem tudták cserélni a régi házam, egy percig se gondolkoztam mit vegyek, 11ezer forintért számított a régi ház, csak a számlánál derült ki hogy eme csoda plusz 11ezer, de most volt először mióta fejlesztem a gépet, hogy egy performance cucc helyett, a külső alapján döntöttem, anélkül hogy utánanéztem volna...
A meglepi otthon ért mikor is kibontottam, és a mérnöki gondolkodásmóddal végre találkozhattam egy ilyen alkatrésznél is mint a ház...
[link]
Az egész belső lehajtható, a lappal,egyebekkel együtt, nincs több turkálás... Hely van dögivel, semmit se kell csavarozni csak a karikat,minden pattan, kattan

A világítás, hangulatos, elől a HDDled villogása nem egyszerű...
A ventillátorok elhelyezése mesteri, a hideg levegő elől ömlik be, át a winchestereken a belső térbe... Ha ez kevés lenne, a processzor fölé egy másik ventillátor is besegít, a levegő kiszívása 3helyen is megoldott: a proci mögött, és fölött(a Chieftech tápnak köszönhetően), valamint!! a videókártyától is külön, mely ventit nem egyszerű módon rögzítették(kép!!)
Mindent egybevetve: nem is láttam hasonló, ennyire profin kidolgozott, minden részletre odafigyelő ugyanakkor nem gagyi hatást keltő házat...(like AEROCOOL turbinái, műanyag érzete, mert eme ház formaterve és kidolgozás mesteri!!!!)
Megéri, nagyon!!!!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós kamerák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- 3 db tokos ventilátor készlet 120 x 120 mm Pro Gaming ARGB, PWM vezérlő, távirányító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest