Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
TokLac
senior tag
Az összerakással nem volt gond. De, az alaplapom nem tökéletesen illeszkedik bele. A hátsó csatlakozósor nem teljesen ér ki, kb 1mm-kellene neki. A tápom sem illeszkedett pontosan. A 220-as aljzat műanyagán picit faragni kellett. Nagyon hűvös ház. Pont azon gondolkodom hogy az oldal lapi ventit ki iktatom mert úgysem látszik. Hátul is 2db 8cm-es venti van, itt is elég nekem egy db. Hangosabb a gagyi Codegenem-nél, de az Zalman hűtéssel volt.
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Berakva az asztalomba hatalmas, robosztusnak néz ki, pedig a fekete slankít nem.?
Az ajtaja nyitása-zárása nem éppen elegáns, megtudnám csinálni mágnesesre. A legnagyobb bajom az, hogy az előlapi usb fejjel lefelé van. Pl ha beledugom a pendrive-mat akkor az fejjel lefelé van! Valamint az audio kivezetést csak az alaplapi hangkártyára tudom rádugni, az Audigy-mre nem. Ráadásul anyit csesztettem hogy elszállt az alaplapi hangkarim, úgy sem használom, de megy garba. Elvégre egy MSI K8N NEO4 FI ULTRA, nem olcsó gagyi lap.
Üdvözölve légy kis csapatunkban. Gratulálok a jó választáshoz.