- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
A lap jó lesz, nekem is maradt egy csomó hely még. Az oldalsó ventinek kéne világítania, de nincs bekötve. Az oka pedig: nem fordulatszabályozós, és mikor beraktam a Hyper TX-et (ami ugye elég magas) a levegő elég szűk helyre kellett benyomuljon, emiatt elég hangos lett... Majd akarok venni egy szabályozható ventit, ami ledes, és akkor tökéletes lesz
-
Skynet258
veterán
Megcsináltam a kért képeket:
Szemből nappal
Szemből sötétben (a minőségért bocs, mondtam, hogy nem vagyok fénykép zseni)
És végül egy neonos kép, nekem csak egy van benne, bal oldalon. Remélem segítettek a képek, de azt vedd hozzá mindenképpen, hogy való életben nem ennyire erősek a színek, sokkal lágyabb, gyengébb. Ez még tényleg nem zavaró -
Skynet258
veterán
Nem is mondtam, hogy takard le
Sztem pofás kis cucc, és az ára sem olyan egetverő. Egyébként nekem is ez az első ledes/plexis cumóm, féltem én is, hogy majd túl rikító, meg zavaró lesz, de nagyon kis korrekt darab, és ha nem pakolod tele uv cumókkal, sztem neked is be fog válni. De majd holnap a képek többet mondanak (remélem
)
-
Skynet258
veterán
Szívesen csinálok, de max holnap...ma meló
Valamikor délelőtt dobok fel egyet, ha megfelel. Egyébként nappali fénynél (világos szobában persze) nem fog sok látszódni belőle, mintha csináltam volna már képet róla, csak nem tudom hol van... lövök egy újat majd
Annyit még, hogy nekem bal sarokban van a szám. asztal, onnan jobbra kb. 2 méterre van a tv, és sötét szobában sem zavar. -
Skynet258
veterán
Nem lehet. Legalábbis kapcsoló nincs hozzá, de ha nagyon zavar, akkor levagdosod
Már én is gondolkoztam egyébként, hogy nem túl jó, hogy éjjel nappal mennek (a gép elég sokat megy, akkor is ha alszom, vagy otthon sem vagyok), dehát ez van. Filmnézés közbe sztem annyira nem zavaró, bár nekem fent van az asztalon, és a plexi néz felém, szal nem is látom szinteOkosan kell elhelyezni, és akkor sztem nem lesz gond. Vagy ott a Smilodon, azt is sokan szeretik, és asszem nincs elöl ennyi led.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- Horgász topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest