Aktív témák
-
hungeek
senior tag
okos ember nem teszi RAID0-ban összefűzött winyókra a rendszerét (nem bántásként :) ).
Kell egy winyó amiről megy a rendszer, így kisebb a kockázata az ehhez hasonló eseteknek, és többi winyó mehet raidben
szerintem a rendszernél a mirrorozás is felesleges lehetséges hibaforrás.... -
Edem
senior tag
válasz
hogyishívnak? #13 üzenetére
Bocs, hülye vagyok, az a régi lapom volt. Most már Abit SA6R van (vagy valami nagyon hasonló.)
-
Tiltus
tag
ÍRTD=írd!!! :DD
-
Manta
tag
Most épp egy szétesett mirrorban volt a raid, adatvesztést leszarom, csak miért nem indul az XP, amikor eddig igen? Ennek semmi értelme.
-
Manta
tag
2 egyforma 40-es IBM, csatornánkét 1-1 masterként. Tehát ez biztos jó, igazából az érdekel, hogy ez az XP hibája-e. Gyanítom, hogy igen, de én nem találtam rá ésszerű magyarázatot.
Egyébként nem gurultam be, de érdekes módon ilyenkor mindig több lesz a hozzászólások száma... -
Manta
tag
Használtam RAID 0 és RAID 1-ben is, sok bajom volt már vele, de ez a hiba csak most jött elő.
-
Tiltus
tag
Mennyi vinnyód van és hogy csatlakoztattad az alaplapra????
-
Manta
tag
Köszönöm a segítőkészséget és a sok hozzáértő megnyilvánulást!
-
Manta
tag
Üdv!
Egyik reggel nem indult az XP, megállt a windows indítása képernyőnyél, onnantól kezdve úgy indult (most is), hogy tölti az XP-t, majd miután befejezte, fekete kép. Érdekes módon ráéreztem, hogy hol lehet a baj, letiltottam a raid csatornákat, most bootol az XP, viszont nem férek hozzá sok adatomhoz. Mitől lehet ez? Gyógymód?
Aktív témák
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Telekom mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest