- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Gyorsít, de nem lesz a négyszerese. Boot esetén max dupláz. Ha viszont háttérgép és letöltésre használod, akkor a felesleges perifériákat is célszerű kitiltani a bios-ból. Így kevesebb memóriát használ az OS, és kevesebb belső kapcsolatot kell nyilvántartania. Valamint van esélyed arra is, hogy egy IRQ-n csak egy eszköz ül. Így biztonságosabb, és gyorsabb is. A ''kábel'' a szűk keresztmetszet, nem a winyó 33-as sebessége.
Az M$-t meg Mr_Ricsinél olvastam először. Találó, a kereső meg nem hozza fel a cégre keresve.
Ha a 33-on tökéletesen megy a gép és nem kell napi munka miatt feltétlenül gyorsítani (akkor inkább P2 helyett P3 vagy 4), akkor én nem tennék bele plusz kártyát. Csak több hibalehetőség. Akkor meg minek. -
liksoft
nagyúr
Régi p2-es laptopot használok ha kell. A 192 RAM mellett és az UDMA33 ellenére gyors. Persze nem P4, de netre, szövegszerkesztésre vagyis munkára még a mai mammut progiknál is megteszi. Én inkább néznék egy SMART-ot azon a winyón. Letöltő gépként ugyanis a proc is meg a winyó is folyamatosan malmozik. A mai leggyorsabb ADSL is megegyezik a 10/100-as kártyák 10-es sebességével. Vagyis a 286-os proc és MFM winyó izzadna meg tőle, nem egy P2 33-as winyóval.
A képen inkább az XP saját ''önkielégítése'' látható. Ha egy ideig nem használod, elkezd a háttérben statisztikázni, meg a jó ég tudja, hogy még mit. Én is gutaütést kapok, amikor egyszer csak a winyó elindul, szerintem tök feleslegesen. Na ilyenkor '' életre'' kel az OS. De én nem akarom, hogy helyettem gondolkozzon!Én nem hülye felhasználó vagyok!
Én tudom mit kérek a géptőt!
Csak ez a M$-t nem hatja meg, ők mindig, mindent jobban tudnak min mi.
-
liksoft
nagyúr
Az install során amikor F2-t ajánl fel, azt lenyomva a kártya driverét megadod neki. Elméletileg nem szabad, hogy gond legyen vele.
Viszont P2-es gépben amúgy sem fog úgy ''hasítani''. Mekkora a memória? Ugyanis a memóriával nagyobbat tudsz gyorsítani mint a 33 kontra 100/133-al.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest