- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
4 GHz-en járattam a procit, 1900 MHz-en a RAM-okat. Ennél jobban szerintem nincs értelme cibálni a cuccokat
Egyszerűen az van, hogy normál használat mellett már nem érezhető a különbség. Olyan gyors 1 db SSD is.
Más lenne a helyzet szerintem, ha adatbázis szervert üzemeltetnék rajta többszáz felhasználóval... -
radi8tor
MODERÁTOR
Az az igazság, hogy sokkal nem lett gyorsabb a rendszer. Egy pálya COD6-ban nem 3 mp alatt töltődik be, hanem 2.5 mp alatt. Nem igazán érezhető.
Azt nem tudom mi lehet a "szűk keresztmetszet", de pl a boot idő sem lett a fele, annak ellenére, hogy az olvasási értékek a duplái lettek. Ez kb olyan, mint amit itt a többiek beszélnek: RAID0 nem turbózza fel túlságosan a rendszert.
Azóta a másik SSD átkerült egy laptopba, most azt gyorsítjaOtt kicsit macerásabb a dolog, mert külső vinyó kell a videóknak, képeknek, ilyeneknek.
-
BorgBoss
tag
A raidnél nem 1+1 nem egyenlő 2-vel. Sajnos erre így nem lehet számítani.
Alapvetően egyetlen winyó sem tudja a beígért névleges teljesítményt.
A 300 Mb/s csatornánként értendő, azaz egy csatornára 1 eszközt lehet feltenni. Másképp nem is lenne értelme, mert 4 winyónál, már csak 75 MB/sec lenne és akkor minek az egész.
AZ, hogy egy vezérlő hány eszközt tud kezelni és után milyen sebességű csatornán, azaz merre megy, az megint egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest