- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Comanche
üzenetére
Nem szivesen szivatlak/ugráltatlak,de van egy-két tippem
(így látatlanba nehéz)
A kártyának olykor nem mindegy, hogy melyik slotban van. A win telepítőnek meg végképp
(Nekem pl: ütközik az integrált hálókártyámmal, így le kellett azt tiltanom)
Szóval próbáld csak ki más slotban is. Ha Másik PCI foglalatba teszed, akkor feltétlen építsd újra a tömböt !
Ha jól értem,akkor megvolt gyakorlatileg minden ami szükséges, sőt még a win telepítő is elindult rajta, aztán azt mondta, hogy nincs bootolható vinyó... (valami pontosabbat légyszives)
Nekem lehet választani, hogy SCSI vagy RAID kártyáról bootoljon. A fene se érti, hogy miért,de nekem csak SCSI-re állítva hajlandó bootolni....
Ezt a silicon image-t nem ismerem,de pl: az Nvidia RAID-nél be kell állítani, hogy bootolható legyen-e a tömb vagy sem. Nézz utána ennek is.
szerk:erősen ajánlott legalább integrált SP1-es win,de lehetőleg integrált SP2-es
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(így látatlanba nehéz)
(Nekem pl: ütközik az integrált hálókártyámmal, így le kellett azt tiltanom)