- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Nemtudom mi baja raid menübe azt írta minden oké és bootolható felfrissítettem a biost leszedtem a 3.06os raid controllert az intel oldaláról beimportáltam.
RSTe_3.0.6.1093_F6-drivers.zip kicsomagolva beraktam a telepítő usbmre.
Telepítőm legújabb legális minden frissítést tehát nem csak SP1et tartalmazó windows 7 all in one telepítő. (Sajna magyar) x64 ultimatet kiválasztottam és driversnél beadoltam ezt: mappa\RSTe_3.6.0.1093_F6-Drivers\RSTE_f6_iastorA_64\iaStorA.inf (ha jól emlékszek). Ez meg is jelent rendesen, ha pipa bevolt rakva.Megpróbálkoztam az RSTe_f6_iaStorS_64 de ez elméletileg S azaz Sata.
Illetve mappa\iaStorS.free.64bit.3.6.0.1086 ez tehát a zip gyökérkönyvtárában van, is próbálkoztam, de úgy se látta.
Most szétszedtem a raidet (raid menuben ctrl+i) lehuztam az ssdket felrakom vinyóra a windowst majd onnan újraformázom őket MBR-re adjak szerinted nekik fájl rendszert pl NTFST?, de eddig is azon voltak úgy tudom, ha nem megy megpróbálom GPT-vel is azért kérdeztem GPT-t mert egyik arc azt írta neki úgy működött.Őszintén fogalmam sincs mi a baj totál tanácstalan vagyok.
Elméletileg annyit kéne csinálnom hogy beállítom őket raid0ba azt simán megcsináltam meg beadolom az F6 driversből azt amit be is addoltam, de nem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 7280,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest