Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tokman
csendes tag
Nemtudom mi baja raid menübe azt írta minden oké és bootolható felfrissítettem a biost leszedtem a 3.06os raid controllert az intel oldaláról beimportáltam.
RSTe_3.0.6.1093_F6-drivers.zip kicsomagolva beraktam a telepítő usbmre.
Telepítőm legújabb legális minden frissítést tehát nem csak SP1et tartalmazó windows 7 all in one telepítő. (Sajna magyar) x64 ultimatet kiválasztottam és driversnél beadoltam ezt: mappa\RSTe_3.6.0.1093_F6-Drivers\RSTE_f6_iastorA_64\iaStorA.inf (ha jól emlékszek). Ez meg is jelent rendesen, ha pipa bevolt rakva.Megpróbálkoztam az RSTe_f6_iaStorS_64 de ez elméletileg S azaz Sata.
Illetve mappa\iaStorS.free.64bit.3.6.0.1086 ez tehát a zip gyökérkönyvtárában van, is próbálkoztam, de úgy se látta.
Most szétszedtem a raidet (raid menuben ctrl+i) lehuztam az ssdket felrakom vinyóra a windowst majd onnan újraformázom őket MBR-re adjak szerinted nekik fájl rendszert pl NTFST?, de eddig is azon voltak úgy tudom, ha nem megy megpróbálom GPT-vel is azért kérdeztem GPT-t mert egyik arc azt írta neki úgy működött.Őszintén fogalmam sincs mi a baj totál tanácstalan vagyok.
Elméletileg annyit kéne csinálnom hogy beállítom őket raid0ba azt simán megcsináltam meg beadolom az F6 driversből azt amit be is addoltam, de nem ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- VR topik
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Képregény topik
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs