Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01
üzenetére
Egyszerű van egy smartja a lemezeknek ami képes jelezni hogy baj van. Ez működik is single lemez esetén, de raid-ben kötetbe rakva a vinyók nem képesek ilyen hibajelzést küldeni csak akkor ha direkt így csinálják meg a logikát. (hd sentinel raid esetén nem megy, csak a vezérlő saját progijában , biosában lehet ellenőrizni a vinyó állapotát)
Na most a raid lemezeknél ez megvan a mezeieknél nincs, így a raid vezérlőn lógó mezei vinyók nem tudnak hiba jelzést küldeni a vezérlőnek.
Külön külön működik a smartjuk bele is kerül a bejegyzés ha baj van de az életben nem értesülsz róluk csak akkor ha a raid üzemmódot kikapcsolod.
Én már jártam így új vinyóval azért kezdtem ennek utána nézni. Raidxpertbe minden vinyó oké volt bs-nél semmi jelzés közben a hd tune mutatott 3 hibás szektort. Lementettem mindent kikapcsoltam a raidet és egyből jött a jelzés a kettes vinyó tropára ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest