Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor
üzenetére
Nemtudom nem nagyon néztem de ha visszakapom gariból az újat lefogom már monitorozni, persze ha nem a vezérlő döglik be rajta mint az ocz ken.
Intel-t beszélgettük már hogy még nem probáltam volt kingston v100 64gb v200 128gb, adata 60gigás, corsair force 180gb, pqi s510 60gb,, samsung 830 60gb, ocz vagy 3 féle eddig, ja meg egy noname kínai kingfast vagy mi. Maradjunk annyiba ez a technika ilyen ha kimélve van nagyon jó, de ha valaki rendesen nagy mennyiségű adattal dolgozik rá akkor vége neki nagyon hamar.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Intel-t beszélgettük már hogy még nem probáltam volt kingston v100 64gb v200 128gb, adata 60gigás, corsair force 180gb, pqi s510 60gb,, samsung 830 60gb, ocz vagy 3 féle eddig, ja meg egy noname kínai kingfast vagy mi. Maradjunk annyiba ez a technika ilyen ha kimélve van nagyon jó, de ha valaki rendesen nagy mennyiségű adattal dolgozik rá akkor vége neki nagyon hamar.