Hirdetés
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Nem volt kedvem scanelni, így megpróbáltam egyszer rebootolni és elölről kezdeni. Most scanelés nélkül is meglett a partíció és jónak tűnik.

Akkor most 2x4 óra oda-vissza mozgatás és rendben lesz. -> Remélem most már huzamosabb időre.
Nem tudnám esetleg lementeni az első x szektort valamivel FreeDOS alól bootolva és ilyenkor visszaállítani, ha kitalálja, hogy nem többé már nem tömb a tömb?
Milyen programmal és mely szektorok kellenének?Minden esetre ha belefér, akkor csinálok HD Sentinellel egy írás tesztet a két winyón a másolások közt, mert most kipróbáltam és az új, átmeneti RAID0 tömböm (amire most megy a software-es adatvisszanyerés) nem esett szét attól, hogy bebootoltam egyszer Windows-ba IDE módba rakott vezérlővel.

Ami eddig mindkét szétesésnél megvolt: ugyan az a Z68-as alaplap, CMOS clear, Windows boot IDE módban lévő vezérlővel.
Bár az is igaz, hogy most legutóbb ki-be nyomkodtam a táp főkapcsolót is, mert nem akart elindulni a vízpumpám, de a CPU-t sem szerettem volna megsütni...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Főleg egyben eladó M.2 NVMe SSD-k (2230, 256GB / 512GB)
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest