Hirdetés
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Nem volt kedvem scanelni, így megpróbáltam egyszer rebootolni és elölről kezdeni. Most scanelés nélkül is meglett a partíció és jónak tűnik.

Akkor most 2x4 óra oda-vissza mozgatás és rendben lesz. -> Remélem most már huzamosabb időre.
Nem tudnám esetleg lementeni az első x szektort valamivel FreeDOS alól bootolva és ilyenkor visszaállítani, ha kitalálja, hogy nem többé már nem tömb a tömb?
Milyen programmal és mely szektorok kellenének?Minden esetre ha belefér, akkor csinálok HD Sentinellel egy írás tesztet a két winyón a másolások közt, mert most kipróbáltam és az új, átmeneti RAID0 tömböm (amire most megy a software-es adatvisszanyerés) nem esett szét attól, hogy bebootoltam egyszer Windows-ba IDE módba rakott vezérlővel.

Ami eddig mindkét szétesésnél megvolt: ugyan az a Z68-as alaplap, CMOS clear, Windows boot IDE módban lévő vezérlővel.
Bár az is igaz, hogy most legutóbb ki-be nyomkodtam a táp főkapcsolót is, mert nem akart elindulni a vízpumpám, de a CPU-t sem szerettem volna megsütni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! SEAGATE 1TB külső,ADATA Slim Külső 1TB HDD
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest