Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Az alaplapi Intel vezérlővel raktam össze Windows alól. Ez ilyen "fake-raid", lehet róla bootolni is, de igazából software-es.
A bekapcsolás utáni post screen közben a RAID Option ROM is postol és az is kötetnek látta eddig, de most kötet FAILED és hosszan vár, hogy be szeretnék-e lépni a konfigba.
Beléptem már egyszer, de nem találtam ott semmi használhatót. (Itt lehet létrehozni vagy törölni köteteket, vagy újraépíteni a RAID5-öt, de erre semmit nem láttam.)Próbáljam IDE módban valami software-el lementeni a legfontosabbakat, aztán hagyjam megdögleni a tömböt?

Vagy software-el nem lehet file szinten, csak kötet szinten kimenteni adatokat? (Ahhoz kéne 2x1Tb winyó...)Gondolom akkor lett bibis a kiesett lemez, mikor a Windows megpróbálta inicializálni. (Miután visszajöttem és próbáltam tallózni a D: meghajtót, akkor akkor nem a tömbön lévő partíció volt, hanem csak egy szál lemez...)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest