Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MWC 2026: Megérkezett a NXTPaper AMOLED
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
HUfantom
üzenetére
Az alaplapi Intel vezérlővel raktam össze Windows alól. Ez ilyen "fake-raid", lehet róla bootolni is, de igazából software-es.
A bekapcsolás utáni post screen közben a RAID Option ROM is postol és az is kötetnek látta eddig, de most kötet FAILED és hosszan vár, hogy be szeretnék-e lépni a konfigba.
Beléptem már egyszer, de nem találtam ott semmi használhatót. (Itt lehet létrehozni vagy törölni köteteket, vagy újraépíteni a RAID5-öt, de erre semmit nem láttam.)Próbáljam IDE módban valami software-el lementeni a legfontosabbakat, aztán hagyjam megdögleni a tömböt?

Vagy software-el nem lehet file szinten, csak kötet szinten kimenteni adatokat? (Ahhoz kéne 2x1Tb winyó...)Gondolom akkor lett bibis a kiesett lemez, mikor a Windows megpróbálta inicializálni. (Miután visszajöttem és próbáltam tallózni a D: meghajtót, akkor akkor nem a tömbön lévő partíció volt, hanem csak egy szál lemez...)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest