Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepizoli
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni mivel még nem foglalkoztam a Raid-del komolyan és nem is nagyon találok cikket ami az én kérdéseimre választ adna. Vettem egy raid kártyát ez a típusa: f-ata8212-133r elvileg így néz ki mint ez: http://digistreet.hu/nincs-kategorizalva/speeddragon-2-db-belso-pata-ata133raid-software-pci-kartya
Még nem jött meg de gondoltam felkészülök a témára. Szóval van két teljesen egyforma 160G vinyom ebből szeretnék Raid 0-át csinálni mert azt olvastam hogy így növelhető a sebesség /nekem ez lenne a fontos/ Leírnátok nekem ,hogy mit kell tennem ? Az a kérdés is felmerült bennem hogy a kártyán két IDE csati van de én csak két vinyot szeretnék rátenni így egy kábelre kell kettőt és a másik csati üresen marad vagy egyik csatira egy vinyó a másik csatira a másik. Hogy gyorsabb? előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest