Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Én nem a sebességre, hanem a biztonságra megyek, ezért csak raid1-et használok. Egyszer próbáltam a raid5-öt, de nem vált be.
Az a gond a raid rendszerekkel, hogy egy áramszünet, vagy program lefagyás utáni resetelés után simán megborul az egész. Ha ez csak 1x történik meg, akkor nincs gond, mert utána lefut egy javítás win alatt és minden a régi lesz. Viszont, ha történik még egy újraindulás a helyreállítás befejezte előtt, akkor az egész tömb széteshet, és utána már a win nem indul el, és nem tudod helyreállítani sem. Ezért is volt a raid5 nálam rövid életű.
Raid1 esetén más az eset, mert az minid elindul, és mindig lefuttatható a javítás.Viszont ez a javítás nagyon sokáig is tarthat, ezért érdemes odafigyelni a tömb méretekre és a felhasznált vinyókra. Régen, 2 eco-s 1 terrás samut használtam, ott a helyreállítás akár 4 óráig is tarthatott. De volt, hogy az egyik elkezdett gyenge szektorosodni, na akkor már fél-1 napig is tartott. Most hagyományos vinyókat használok, és csak 0,5 terrás a tömböm. Ez azért lényegesen gyorsabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs