Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuc
csendes tag
Én nemrég raktam össze egy ilyen ilyen RAID-es cuccot. 2x 250 GB Samsung SATA2-es winyó RAID-0 -ban az NV-Raid vezérlőn (Asus A8N-SLI Deluxe), ehez nem kell külön driver, meg ahogy elnéztem csak ez SATA2-es, a másik csak sima SATA. Az 500 GB-ot sikerült 4 felé particionálni. Teljesítménynövekedés azért van rendesen, csak nem biztos, hogy mindenki ki tudja használni. A töredezettségmentesítés mondjuk igen gyorsan lemegy, úgy pakolgatja a cuccokat mint állat. A Sandra 109 MB/s ot mért, ez a harmadik helyen volt. Ilyenek voltak előtte mint 4-szeres RAID-0 , meg 2-szeres U-SCSI RAID-0. Mondjuk elég nagy szenvedés volt, de a végén sikerült. A windows telepítéshez RAID driver lemezt kell csinálni meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest