- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- iGO Primo
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuc
csendes tag
Én nemrég raktam össze egy ilyen ilyen RAID-es cuccot. 2x 250 GB Samsung SATA2-es winyó RAID-0 -ban az NV-Raid vezérlőn (Asus A8N-SLI Deluxe), ehez nem kell külön driver, meg ahogy elnéztem csak ez SATA2-es, a másik csak sima SATA. Az 500 GB-ot sikerült 4 felé particionálni. Teljesítménynövekedés azért van rendesen, csak nem biztos, hogy mindenki ki tudja használni. A töredezettségmentesítés mondjuk igen gyorsan lemegy, úgy pakolgatja a cuccokat mint állat. A Sandra 109 MB/s ot mért, ez a harmadik helyen volt. Ilyenek voltak előtte mint 4-szeres RAID-0 , meg 2-szeres U-SCSI RAID-0. Mondjuk elég nagy szenvedés volt, de a végén sikerült. A windows telepítéshez RAID driver lemezt kell csinálni meg hasonlók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Crimson Desert
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Call of Duty: Black Ops 7
- Windows 11
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest