Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
abszolút új vagyok a témában és szeretném a véleményetek kérni.
volna egy kissebb tereléskövető rendszerünk mysql-ben és az alá szeretnénk valami normálisabb gépet. nem kell komoly dologra számítani, nem akarunk sokszázezer vagy milliós szervert, csak egy erősebb asztali gépet, amibe viszont gondoltam hogy jót tenne ha raid-be lenne 2 vinyó mondjuk, ha ezzel el tudunk érni gyorsulást. kérdésem hogy milyen konstellációban lehetne ezt elképzelni ha ven egyáltalán értelme. kellene-e külön raid vezérlőkártya vagy ilyesmi, mert azt tudom hogy valamilyen alap szoftveres raid-et tud a windows, de nem szeretnénk ha a drága processzorteljesítményünket ellopná a mysql-től. de ha nem olyan megterhelő neki akkor tőlem lehet olyan is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest