- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Sziasztok mesterek!
Régen jártam itt,,mert szerencsére az első informálódások után, és azóta is szépen működik a nullás tömböm! Ezt a tömböt eredetileg csak munkára használtam(videoszerkesztés)
A kérdés most más jellegű, és talán csak félig kapcsolódik a topic tartalmához:
Op.rendszer(ami most egy különálló HDD-n van, és Vista) "másolás", ha létrehoznék még egy nullás tömböt! Tudom, és olvastam vannak kimondottan ilyen célokra szánt progik de van egy elméletem amiben kérném a segitséget!
Használom és nagyon szeretem a Vista beépített "backup"-ját(teljes rendszer mentés-visszaállitás)
Namost, ha egy ilyet készitek, majd létrehozom az uj Raid0-ás tömböt, és rádobok egy szűz Vista-t hamar! Majd utánna azt mondom neki teljes rendszervisszaállitás,,akkor elviekben müködhet a dolog nem? vagy nem....kérném nállamnál okosabb és járatosabb kollegák segítségét! Ha kevés infóval kérdeztem volna, szóljatok és mindent mondok
köszönöm
üdv
Twine
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest