- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
ezt így nem igazán értem... hogyhogy el lett távolítva és módosultak az adatok??? hogy lehet módosítani? ha kiveszed a raidből és másik gépbe rakod, akkor gyak. nem látsz rajta semmit, mert a raid speciális formátumot dob a vinyóra (elvileg). szal hogy lehet módosítani??? és minek? (sok észre nem vall...)
nyilván hogy külön kábelre kell őket kötni! az ide busz zárolódik, míg egy lemezművelet fut, azaz egyszerre csak 1 eszköz működhet rajta. és mivel a raid léynege, hogy párhuzamosan működjön két v több cucc, ha egy kábelre raknád, akkor pont a lényegét iktatnád ki a rendszernek!
konkrétan nem tudom, milyen raid van azon a kd7-en, de nekem ezekkel a régebbi ata raid vezérlőkkel nincsenek jó tapasztalataim. meg amúgy maga az ata raid sem egy nagy ötlet, az ata nem igazán alkalmas erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Renegade PCIe 4.0 m.2 SSD (7300mb/s) ÚJ! BONTATLAN! 3 ÉV GARANCIA!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Issey Miyake Nuit D'Issey
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest