Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
borg315
aktív tag
5. hát sajnos itt legalitásra kell gyúrni, tehát nem játszik a home ''felokosítása''
és megnéztem, alapból sajnos a home még csak nem is kezeli a dyn. diskeket (logical disk manager sincs), így még az se játszik h az ember a pro-jával összerakja a raidet és a home meg használja
marad a hw-es raid.
amúgy a pro biztosan tud önmagában is raid tömböt csinálni, legálisan, mert én pld. így csináltam itthon
konfigfile-szerkesztés nélkül. xp sp2 pro eng. vagy úgy érted, h boot raidet nem lehet legálisan csinálni? mer' az tényleg nem ment
pedig tök jó lenne ha a rendszerpartícióm tükrözve lenne.. 
7. úgy láttam, h az ntbackup olyat is tud, h csinál egy naaagy mentést és mellé egy boot disket, és a kettővel együtt vissza tudja állítani az állapotot. persze ennél azért jobb a raid1, hiszen a tükör összetörése ;) esetén is képes bootolni stb. és kihúzza (jobb esetben ;)) addig, amíg meg nem jön az új hdd a tükörbe az elromlott helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Tőzsde és gazdaság
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és megnéztem, alapból sajnos a home még csak nem is kezeli a dyn. diskeket (logical disk manager sincs), így még az se játszik h az ember a pro-jával összerakja a raidet és a home meg használja
marad a hw-es raid.