- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Pont arról volt szó, hogy a háttértároló-vezérlőt én még nem láttam olyan buszra csatlakoztatva, amely nincs kivezetve az alaplapra, bővítősínként is.
Az integrált cuccok szerintem külön buszon lógnak. A déli hídon belül dedikált buszuk van, nem osztoznak a kivezetett pci busszal. Ezt most azt hiszem nem tudom demonstrálni, mert az integrált vezérlőn nincsennek diszkek és le van tiltva. Ilyeneket találtam az ich5 leírásban:
I/O cycles involving USB, IDE, SATA, and AC '97. These transactions complete over the hub interface without appearing on the external PCI bus.
...
Note that the ICH5's internal functions (AC '97, IDE, USB, SATA and PCI Bridge) are enumerated like they are on a separate PCI bus (the hub interface) from the external PCI bus.
Nálunk az a probléma, hogy hiába is tudna a pci-x óriási sávszélességet ha hidak közötti kapcsolat csak 266MB/s. Emiatt nem tudjuk kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / 250GB Sata SSD
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest