Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
Igazán én sem értek hozzá.
Stripe=csik.
A RAID vezérlö un.csikokra szeli az adatokat,és ezek a csikok kerülnek a vinyokra,két vinyonál felváltva,innen a majd dupla sebesség.
Na most a teljesitményt nagyban befolyásolja ezeknek a csikoknak a nagysága.
Ha nagy filokat akarunk mozgatni,akkor a nagyobb (128 kb) darabok a jobbak,mert nem kell annyifelé szabdalni,viszont az apro filokat nem gyorsitja.
A legkissebb szelés gyorsitja az aprokat is,viszont valamelyestt lassabb a nagyobb darabok feldolgozása.
Remélem érthetö voltam.
Namár most engem nem érdekel a nagy Filok,csak az op. rendszer müködése,és ezért voltam kiváncsi te mire állitottad.
Az nVidia Raid vezérlö alapbol a 64 Kb-os stripet állitja be,ez van most nálam is.
Elkéstem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OLED monitor topic
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest