- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
skiner2222
csendes tag
Sziasztok!
Igyekeztem vissza olvasni, de nem találtam hasonló problémát (és rá megoldást), úgyhogy egy kis segítséget szeretnék kérni. Kb. egy éve lett összerakva 1-1 samsung 850 és 840 evo RAID0 kötetbe win 10 pro alatt valószínűleg windows-on belül (aki összetákolta már nem emlékszik hogyan csinálta). Gyönyörűen működött mostanáig, de ma újra telepítettem a rendszert ezúttal win 10 Home-al, minden egyéb meghajtót lehúztam az alaplapról csak az NVMe SSD-volt bedugva amire a rendszer ment. Össze is állt a dolog visszadugdaltam a többi háttértárat, de a két ssd-t a RAID0 kötetből "dinamikus" "idegen" lemezként látja a lemezkezelő. Ebben az esetben vissza lehet még varázsolni a kötetet, vagy külön-külön helyre kell tenni az ssd-ket és utána a 0-ról újra összerakni a RAID-et? Nem tudom számít-e de egy MSI Gaming 7-es alaplapon van az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Apple MacBook
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku (57 ciklus) 2026.10.27
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest