Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roachy
senior tag
válasz
üzenetére
Neked is köszönöm!
Igen, közben már nézegetem az egyéb lehetőségeket szoftveres adatmentésre. Van esetleg konkrét tipped, melyik ajánlott erre?
A 2x4 közben kiderült nem úgy van, hanem egybe van fűzve a 8 vinyó. Nem én csináltam a rendszert, csak beletoppantam a problémába. Aki évekkel ez előtt összerakta, ő emlékezett 2x4-re.
Most próbálom megértetni a tulajjal, hogy nem lesz elég pótolni a kiesett drive-okat, hanem venni kell mellé még egyszer ennyi tárhelyet backup-nak.Amúgy visszatérve a klónozáshoz.
Egy próbát megér szerintetek, hogy rádugom a klónokat? Okozhat végleges gondot is, vagy csak egyszerűen nem fog menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest