Hirdetés
- iPhone topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Én is köpködöm, pedig ez nem virágbolti.
Átmeneti megoldásként az segített, hogy leszedtem az összes AMD driverrel kapcsolatos cuccot a gépről, feltettem a legújabb WHQL meghajtót, a 11.9-eset, minden beállítást Defaultra állítottam és elindítottam a játékot a fentebb már írt "reset" paranccsal, ami újból beállította a grafikát.
Így most már elindul, de néha meg-megáll 10 másodpercre, ezt a jelenséget eddig egyedül a 10.6-os driver nem produkálta, de annál meg nagyon szarok és elmosódottak voltak a textúrák.
Szóval, amíg nem érkezik még egy patch vagy WHQL AMD driver, ami kiköszörüli ezeket a csorbákat, addig inkább nem írok tesztet a játékról, mert jelenlegi állapotában nem adnék rá 4-5 pontnál többet, és még jószívű is vagyok, ugyanis 9K-t fizettem érte és még most sem tudok vele normálisan játszani.

Úgyhogy akinél minden oké, az örüljön, mert nagyon szerencsés, nálam egyáltalán nem működik megfelelően, egyébként nem szaggat, csak néha leterheli mind a 4 (HT-vel 8) magot 100%-ra és ekkor akad meg 10 másodpercre.
Próbáltam már mindent, AF, AA, Cache állítás... a laggolást nem sikerült azóta sem megszüntetni. Úgyhogy majd akkor írok tesztet, amikor kijön a hibákat orvosló patch, tökéletes driver, valamint a beígért nagy felbontású textúrapakk, mert jelenleg néhol olyan ocsmányak a közeli tárgyakon lévő textúrák, hogy esküszöm, annak idején a Quake 2 alatt is szebbeket láttam, pedig azt még Voodoo 1-en futtattam, 4MB VRAM-mal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest