- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én még csak az elején vagyok,bár látom,hogy pár helyen tényleg egy mosott sz..r van,de arányaiban tetszett a graf.
Majd kísérletezek,mert nekem large-re összefosta magát,akkor volt a kockás,mint a screenshotokon,levettem small-ra,akkor tisztult ki.
Szerintem egyszerű trükk a konzolok miatt ez a felemásság,gondolom ez is az egyik oka annak is,hogy végülis csőgém lett,mint jósoltam,bár sokan a Borderlands2-t látták benne...
Pedig nem is titkolták el,milyen lesz,csak sokan nem vették tudomásul,már fél éve lehetett tudni,hány helyszín lesz,azt is írták,hogy nem lesz valódi coop,stb.
de nekem ígyis tetszik,rájöttem,hogy a Dead Island,Borderlands mellé már hiányzik egy ilyen lineárgém is,ami szép,és nem szabad területes...amiben az ember a sztorit csinálja és kész,nem mindenfelé mászkál összevissza,hanem inkább interaktív film jellegű.A key árát megérte,főlegha még javítják is+a kövi ati driverbe bekerül normálisan a javítás,bár félek,mert jön a bf3 és a cod is,és szerintem mivel tényleg nem az ati a főbűnös,nem erre fognak koncentrálni,hanem azokra+a karácsonyi szezon gémeire,a Rage lényegében leírta már magát a vásárlók körében,ezen már semmi patch nem segít,akkor se veszik meg teljes áron,akik nem rendelték elő és olvastak teszteket,fórumokat.
No persze én is keyt intéztem csak,mert kábé annyit is ér.Jelenlegi minőségben még annyit sem,mert a virágboltisoknak legalább nem muszáj a csodapatchet feltenni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GTA V
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Üzleti vita és megbeszélés
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6"FHD - Ryzen 5 7520U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest