- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan itt az Amazfit T-Rex 3 Pro – fotók, infók az új óráról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android dual SIM okostelefonok
Aktív témák
-
b.bone
senior tag
Biztos volt hozzá használati utasítás. Általában én sem szoktam az ilyeneket elolvasni. Ebben az esetben viszont érdemes. Ha mindent úgy csinálasz ahogy írja és ennek ellenére nem működik megfelelően akkor csere.
Mivel mondtad hogy semmi nem változott viszont eddig sem ment rendesen a game alatt : ezért sztem próbálj ki egy sima madzagos egeret ,volt már nekem is olyan játékom ami alatt szaggatott az egér és a hangkártya drivere volt a ludas. mondjuk akkor a hang is akadozott.
és próbáld ki zsír új rendes elemmel. ha akkor is rossz cseréltesd.
leírom én nekem mit produkáltak az ilyen rádiós egereim.
A4Tech: még a 2cm vastag pozdorja is megfogta a jelet... ,a töltöttség jelző led hülyeségeket mutatott. nem felelt meg a valóságnak. (nem lehet ,hogy nálad is ez a baj?)
Logitech: piros és fekete felületen nem megy. állítólag kell neki a minimum 20 centi az adó és a vevő között. gondolom a hullámhossz miatt bár már rég volt fizikám. és ha a fémbögrém lerakom a monitor mellé akkor az bezavar. holott a vevő a gép mögött van. nem szabadna neki ,mégis így van.
Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- iPhone topik
- Milyen switch-et vegyek?
- További aktív témák...
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest