- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Aktív témák
-
Uzmany
őstag
Érdekes, hogy eddig mindenkinek Club 3D vga-val voltak problémái. Vagy csak a véletlenek játéka?
-
$JD$
csendes tag
Én sem nyitok akkor újabb topicot :)
Club3D R9700 nonpro
a probléma azótra fennáll mióta a kártyát megvettem (február-március), de én a tápra fogtam (Codegen 300W), viszont nemrég ez lecserélődött egy 460W-os Enermaxra, semmi változás. A probléma: bekapcsoláskor a masina nem ad képet, sípol. Ezt a jelet visszafejtve a probléma forrása egyértelműen a VGA. Viszont elég egy reset, és minden megy flottul (ez a probléma egyébként nem mindig jön elő).
ASUS A7S333 alaplapom van, benne Tbred A 2200+-szal, 512MB Samsung memcsi, az említett VGA, minden alapórajelen.
A probléma nem vészes, de azért idegesítő. Van valakinek ötlete? -
Uzmany
őstag
Telefonon megkérdezte, vigyem be, és addig nem javasolják a használatát, mert szerintük a képfrissitéssel vannak gondjai, és nehogy hazavágja a monitorom.
Esetleg nincs valakinek ismerettsége a Pulsarnal ( 1095 Soroksári út 42.), mert jó lenne ha nem maradnék vga nélkül 1 hétig... -
Uzmany
őstag
Előkerestem a számláit, 2003. 06. 07. a vásárlás időpontja, és 24 hónap gari van a Pulsarnal. Most két lehetőség lenne. Vagy nem foglalkozom vele (de nagyon idegesit), vagy visszaviszem gariba. Rettegek a garis ügyintézéstől :(
Viszont egy kérdés felmerült bennem, tekintettel arra, hogy már ezt nem gyártják, akkor mit adnak nekem garba? Pénz vissza, vagy rá kell fizetnem egy 9800-ra? -
Uzmany
őstag
Köszönöm a segitségeket. Ezen a kártyán is 3,3 memóriák vannak.
Viszont, lehet hogy nagyon lámer lesz a kérdés, de a BIOS-ban hol lehet állitani a betűméretet? -
Keitaro
addikt
Megnéztem a DVI induláskor egyszer BBA-n is kihagy egy kis időre aztán minden megy szépen
-
Uzmany
őstag
De ekkora különbség lenne ilyen tekintetben egy Club 3D 9700 nonpro, és egy Sapphire 9500 nonpro között? - utóbbi vga-val nem voltak ilyen jellegű gondjaim..
-
Tejberizs
tag
Úgyanez volt a Sapphire 9500np radírom baja karakteres képernyő alatt, de a monitoron szépen be tudtam állítani mindent! :)
Szerintem nincs baja a vidikaridnak, a moncsi a bűnös! Képfríssítés!!!
SZERINTEM! -
laxius_
tag
Nekem is vannak gondok a monitorral, nem is nyitok uj forumot. Nekem meg azt csinalja, hogy 640*480 ban meg ugye karakteres uzemmodban, pl bios stb.. 1 perc utan elkezd vibralni a kep mint a fene. 60hzn van a firssites az osd szerint. De akarmit csinalok vibral, es nem is hagyja abba ha ujra bekapcsolom. Ez vajon mitol van?
-
Uzmany
őstag
És abból lehet-e valamilyen baj, hogy a dvi-re kötném tartósan a monitort?
-
Uzmany
őstag
Előre is köszönöm.
-
Uzmany
őstag
Köszönöm, persze hogy érdekel. A win-t pedig úgy telepitettem fel, hogy a normál vga csatlakozóra volt rákötve a monitor.
-
Keitaro
addikt
Mikor telepítetted a win-t a DVI-re volt nyomva a moncsi? Lehet hülyén hangzik, de valakinek itt már volt ilyen problémája. Nekem is akkor csinál ilyet ha TV rá van nyomva (persze csak amíg el nem indul a win). Szvsz semmi baja a kártyának, szóval aggódni nem kell ez miatt, a BBA 9700 Pro is kilővi néha a moncsit bootnál egy pici időre ha DVI-n van. De erre nem emlékszem pontosan, holnap meg tudom nézni mit csinál ha érdekel
-
Uzmany
őstag
Igen garral nem akarnék foglalkozni, ha nem muszály. Viszont ha a DVI-re csatolom a monitort, akkor amikor bejön a windows, akkor egy pár másodpercre lekapcsolja a monitort, és akkor kapcsolja vissza amikor bejött a win.
A monitorom egy LG F700. Ezelőtt egy Sapphire 9500 nonprot használtam, azzal nem voltak ilyen gondok ( amig meg nem ''halt'' :( -
Mosqu!to
addikt
hátakkor nemtom. használd dvi-n ha nem akkora gond. de ha zavar, akkor vidd el gariba. csak akkor egy darabig nem lesz vga-d. :\ megfontolandó hogy szükséged lesz e a másik csatlakozóra, azaz egyszerre a 2-re, és hogy akad e valami gond ha a dvi-n jön a jel a sima moncsihoz.
-
Uzmany
őstag
Igen ezt is próbáltam. Beléptem a BIOS-ba és próbáltam széthúzni, de a képernyő széléig nem tudtam kihúzni. Csak egy-két centit lett nagyobb a kép.
Ez pedig nem az a méret amit látnom kellene... -
Uzmany
őstag
Hát akkor türelmesen várok. Köszi a segitséget.
-
Uzmany
őstag
Viszont az az érdekes, ha a DVI kimenetre csatolom a monitort, akkor normál méretben jön be a BIOS.
Visszavigyem garba? -
Uzmany
őstag
Nem, nincs.
-
Uzmany
őstag
Sziasztok, segitséget szeretnék kérni...
Adott egy Club 3D 9700 nonpro vga. A következő a problémám vele.
Ha a normál vga kimenetre csatlakoztatom a monitort, akkor a BIOS képernyő teljesen szűk méretben jön be, és ez igy marad egészen a windows betöltéséig.
Ellenben ha a DVI kimenetre csatolom a monitort, akkor rendes méretben jön be a BIOS. Vajon mi lehet a baj?
Előre is köszönöm a segitséget.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 3D nyomtatás
- Ingatlanos topic!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Asus ProArt RTX-4060 OC 8GB (PROART-RTX4060-O8G)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest