- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Comm
senior tag
Bővebben: link
Innen csemegézz.Egy aerocool vm101-et ráteszel és faxa lesz
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Pedig ez SE:
Bővebben: link -
Nimda
addikt
Dehogy effektiv!
A memória esetében akkor lenne effektiv,ha ugye a valós 224Mhz,effektiv a DDR miatt 448Mhz...
A Gpu esetében nincs ilyen!Valós 486Mhz!Amiket utána látsz kiirva,azok az eredeti órajelek,tuning nélkül...
A sebesség meg nem változik a hütéstöl......
[Szerkesztve] -
giba
tag
Nem húztam a procin de egy olyan észrevételem van, hogy ha mondjuk elindítom a dc++ és reggelre megakad és 70-80% -on pörgeti a procit akkor cicergő hangot ad.
Nem tudom mi de a proci felől jön. Igaz számtech műszerész vagyok azaz papíron de nem tudom mi lehet ez. Ugyanilyen hang jön ha mondjuk telepítek valamit... tehát másol ami meg proci terhelő. Persze a játékok közben is cicereg. Viszont vannak olyan játékok amik pöpecül mennek. Pl flat out.
Nem tudom mi lehet ez de amúgy meg bent az xp-ben tökéletes minden gyors a photoshop a filmek mennek rendesen a maya renderel ezerrel.. no meg a geforce fx-xel meg mennek a játékok is ugynilyen cicergés mellett. tehát nem hiszem hogy lenne valami baja a procinak. Szerintem.... Meg azt sem tudom hogy ez most hiba lenne -e hogy cicereg. Gondoltam a melegedéstől lehet... De hűtve van rendesen a házban is van plusz ventillátor többet nem tudok...
Mindenesetre cpu tesztet még lefuttatok de nem hiszem hogy lenne valami vele
valakinek valami ötlete? -
Nimda
addikt
Az én 9600 karimon ilyen volt...330Mhz-ig tudtam vele tolni a ramokat.
Itt van kép róla,bár itt modulokon van:
Bővebben: link -
Tollas
csendes tag
-
-
DigitXT
félisten
Most lehet, hogy én értelek félre, vagy te értettél félre engem, de mindjárt kiderül!
Szóval ha a ''szaggat'' nálad azt jelenti, hogy ''tép''
, azaz megy, mint állat, akkor igen: 1GB RAM-mal minden jobban megy, mint 256-tal. Ergo én arra céloztam, hogy ha most 256-od van, és van, ami emiatt szaggat (játszhatatlan, akadozik, kevés az FPS
), akkor a memóbővítés ezt megoldja!
-
DigitXT
félisten
Hát úgygondoltam ha felhúzom 400/500-ra akkor jólessz.
Te tudod, de hidd el, csodát nem várhatsz ettől a karitól. Nézz be a 9600XT topikba, épp ilyesmiről volt szó ma délután.
Másis az abit radeon 9600-át felhúszta
A húzás nem gyártó, hanem szerencsefüggő!
400/660 volt és majdnem ilyen hűtéssel.
Mégegyszer mondom: van, amit a hűtőszekrénybe is tehetsz, akkor se bírja a magasabb tempót: egyáltalán nem triviális, hogy kinek mennyi plusz lakozik az adott cuccában, ergo más eredményeire nem nagyon lehet építeni. Nekem pl. egyáltalán nem húzható a RAM: 297-ről 303-ra még elviselte, fölötte már hibázott, viszont nem a melegedés miatt!Valszeg az időzítésteket nem bírja, stb.
Egyébként az XT szint az 500/300(600), a 400/300(600) az a hivatalos Pro.
2004 júniusban vettem a karit.ekkor volt 35k.
Megértem, hogy elkeserítő, látva a mai árakat, de hát ez van: nekem is 42-be fájt az XT-m, ma meg ennyiért 2szer jobb 6600GT-t lehet kapni: ez ilyen piac.
Na de ne szomorítsz tovább.
Eszem gallyában sincs, csak elmondtam, hogy hogy látom a helyzetet! -
DigitXT
félisten
Ati softmodot használok.Valami látszik belőle.
Ez jó, ezt kéne SolidBoynak is javasolni!
A nemérdemli asztjelenti hogy nemjó rá vagy nem működteti?
Azt jelenti, hogy túl jó rá, és nem éri meg azt a sok pénzt: nem fogsz tudni annyival többet húzni brutál hűtéssel sem, hogy igazán komoly javulást érj el. -
neduddgi
aktív tag
9600 pro elég a Far Cry-hoz. Nekem csak gagyi 400/400-as Power Color 9600 as van ha azzal elmegy, az igazi 600-as 9600 pro-val nem lehet gond.
Bővebben: link A többi gyártó is ezekből a chipekből dolgozik. -
-
aginor
veterán
Na figyelj öcsi!
A 330-as hozzászólás nem neked szólt. Tehát ki a hülye?!
Nem fogok egy 15 éves kis pocssel vitatkozni, aki még olvasni sem tud!
Részemről téma lezárva.
Visszatérve a húzásra nekem a ritka jól húzható 9600np-m 457/321-ig ment.
Ezen a beállításokon végigjátszottam a Dungeon Siege 2 Beta-t.
Mondhatjuk hogy stabil? -
McCoy
tag
És hogy? Nekem semmi baj vele már pár hónapja, pedig pro szinten hajtom, meleg mint a barom (de a karim alapszinten is ilyen forró, szal alapból is forró, nemcsak húzva), de semmi baj a képpel!!! Lefagy alapból, ha nincs házszellőztetés, de a vinyó alatti tápventi friss levegője segít rajta, érdekes módon semmi baja, és nem is fagy!!
-
aginor
veterán
A gyártók a 600-at írják rá, de az 2x300.
A memória legfontosabb értéke az hogy hány ns-os(van hogy a memóriákra rá van írva), non-pron állt 4-5, pron 3,3-3,6, xt- 2,8-3,0.De ez nem mindíg így van.Hogy a memód nány Mhz-ig van gyárilag szavatolva azt úgy tudjuk meg, hogy megnézzük a gyártó honlapján v. kiszámoljuk:1000/ azzal ahány ns-os a mem,pl.1000/3,6=275.Eddig majdnem biztos hogy megy, ami efölött van az már ajándék az élettől.
Hát elsőre ennyi.Remélem mindent jól írtam.
[Szerkesztve] -
lacafaca
addikt
thx
most átraktam a régi deszkába és a régi vinyóval megy , uhogy nincs gáz. csak azt nem tom, hogy az a64-el miért nem megy. egyszerűen be sem tölti ati kártyával a wint. csak fx el. alighanem törlöm a komplett nvidia driverállományt, és fölteszem újra. alighanem ez a +oldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest