- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
SolidBoy #400 üzenetére
Én nem teljesen vágom, hogy mit magyaráz neduddgi (sry
), mindenesetre nem a GPU az, ami hazavágja a teljesítményt, hanem a memóriabusz szélessége és/vagy a butított órajelek.
A Te esetedben szerintem ''rendes'' Proról beszélhetünk, azzal az aprócska eltéréssel (ami viszont a teljesítményen még így is jelentősen meglátszhat adott esetben), hogy a RAM-órajele kevesebb. Megpróbálhatod húzni egy kicsit, és ha sikerül, akkor teljes értékű Pro-t kapsz, de ha nem (és ez a valószínűbb
), akkor szívás: elvileg olcsóbban kellett, hogy hozzájuss a karihoz, mert ''gagyibb'' RAM-ok kerültek rá, épp a költséghatékonyság miatt. (Ami a gyártónak jó, az a felhasználónak szívás.) Amúgy szvsz szemétség ez az Advantage elnevezés, mert én hallás alapján simán úgy értelmezném, hogy ''előnyösebb'', jobb, mint a többi, erre kiderül, hogy rosszabb...
-
neduddgi
aktív tag
válasz
SolidBoy #400 üzenetére
64 bit lehet. Annyi féle van mint a nyű. Viszont egy OFF! Az enyémet lecseréltem, és eladó lett, Bővebben: link Az uccsó hsz-t nézzétek, licit 18K-ról indul.
Pwer Color nonlapján 9600 SE PRO XT mind rajta van. Bővebben: link
[Szerkesztve] -
neduddgi
aktív tag
válasz
SolidBoy #389 üzenetére
Azt jelenti gyengített. Megmondom én, ez az úgynevezett átverős pro, gagyi pro, hülye-vevő assziszi h pro-t, vesz mi meg leveszük az amúgy eladhatatlan SE kártyánkkal - pro. Ilyen van nekem is. Power Color is csinálja ezt. Az igazi pro hd3 gpu chippel megy, és 600 a proci órajele. Az enyémnek meg a tiednek hc3 gpu-ja van, tulajdonképpen ''válogatott'' SE, semmi egyéb. Ha 3 napon belüli, vidd vissza az üzletbe, és csréltesd ki velük. Ha régebbi bűvészkedd ki, hogy gariba kénytelenek legyenek kicserélni. Nem szép dolog, de a ''szemetet vissza a feladónak!''
-
aginor
veterán
válasz
SolidBoy #332 üzenetére
Ati tuning gyorstalpalló:
Először szerzel egy Omega drivert(www.omegacorner.com), ezt feltelepíted.
Feloldja a tuning Lockot.
Innentől kezdve a már említett programok valamelyike jön a képbe.
Tuningolni csak komoly hűtés birtokában szabad és csak addig míg a
kártya nem kezd hibázni.
Sok sikert!
A fent leírtakat mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest