- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
GabeTR
csendes tag
9100-et szerettem volna, de az esélytelennek látszott.
Először megpróbáltam a meglévő 7000-es helyére berakni, aztán leszedtem a drivert, Driver Cleaner indít, újabb driver fel, ezt bírta az XP 2-3 kísérletig, aztán úgy összedőlt, hogy alig tudtunk adatokat menteni a vinyóról.
Tegnapelőtt egy másik vinyóra tettem fel egy új XP-t, eredmény nem változott. De legalább a vinyó épen maradt :D -
GabeTR
csendes tag
Hááát nemtom! Egy 4 napos kártyán nem nagyon akaródzik BIOS-t frissíteni. Ha nem lenne garis akkor belevágnék. Egyébként a Samsung ramok, amik rajta csücsülnek elvileg 250 Mhz-en tudnak menni, de ha minden igaz ezen 230-ra vannak állítva. Fura, vagy csak a progi marháskodott (Omega valamelyik segédprogija). Azért, ha elküldenéd a BIOS-t, azt nagyon megköszönném!
vidra@freemail.hu
Egyébként az jutott eszembe, hogy nem vettem ki az egyéb kártyákat a gépből (háló, sblive) amikor próbáltam. Hátha anélkül.... :U
Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest