- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
GabeTR
csendes tag
9100-et szerettem volna, de az esélytelennek látszott.
Először megpróbáltam a meglévő 7000-es helyére berakni, aztán leszedtem a drivert, Driver Cleaner indít, újabb driver fel, ezt bírta az XP 2-3 kísérletig, aztán úgy összedőlt, hogy alig tudtunk adatokat menteni a vinyóról.
Tegnapelőtt egy másik vinyóra tettem fel egy új XP-t, eredmény nem változott. De legalább a vinyó épen maradt :D -
GabeTR
csendes tag
Hááát nemtom! Egy 4 napos kártyán nem nagyon akaródzik BIOS-t frissíteni. Ha nem lenne garis akkor belevágnék. Egyébként a Samsung ramok, amik rajta csücsülnek elvileg 250 Mhz-en tudnak menni, de ha minden igaz ezen 230-ra vannak állítva. Fura, vagy csak a progi marháskodott (Omega valamelyik segédprogija). Azért, ha elküldenéd a BIOS-t, azt nagyon megköszönném!
vidra@freemail.hu
Egyébként az jutott eszembe, hogy nem vettem ki az egyéb kártyákat a gépből (háló, sblive) amikor próbáltam. Hátha anélkül.... :U
Aktív témák
Hirdetés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest