- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
GabeTR
csendes tag
1. gép Abit KT7-L, Duron 750, 512 memória, összes kártyát kivettem, tehát azok nem zavarhatnak be.
2. gép ASUS P4B533, 1,7 Celeron, 512 memória, ebben volt még egy hálókártya.
A jelenség mindkettőben ugyanaz.
Megpróbálom ma egy Sp1-es telepítővel, aztán felteszem a mancsom :) -
GabeTR
csendes tag
9100-et szerettem volna, de az esélytelennek látszott.
Először megpróbáltam a meglévő 7000-es helyére berakni, aztán leszedtem a drivert, Driver Cleaner indít, újabb driver fel, ezt bírta az XP 2-3 kísérletig, aztán úgy összedőlt, hogy alig tudtunk adatokat menteni a vinyóról.
Tegnapelőtt egy másik vinyóra tettem fel egy új XP-t, eredmény nem változott. De legalább a vinyó épen maradt :D -
GabeTR
csendes tag
Hááát nemtom! Egy 4 napos kártyán nem nagyon akaródzik BIOS-t frissíteni. Ha nem lenne garis akkor belevágnék. Egyébként a Samsung ramok, amik rajta csücsülnek elvileg 250 Mhz-en tudnak menni, de ha minden igaz ezen 230-ra vannak állítva. Fura, vagy csak a progi marháskodott (Omega valamelyik segédprogija). Azért, ha elküldenéd a BIOS-t, azt nagyon megköszönném!
vidra@freemail.hu
Egyébként az jutott eszembe, hogy nem vettem ki az egyéb kártyákat a gépből (háló, sblive) amikor próbáltam. Hátha anélkül.... :U -
GabeTR
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült még hozzájutnom még egy 8500LE kártyához (állítólag Sapphire), viszonylag korrekt (250/230) paraméterekkel. A nagy gond az lenne, hogy XP alatt sehogy sem sikerül életet lehelni bele. Kipróbáltam referencia, powered by, Sapphire-től letöltött, Omega driverekkel, de ugyanaz. Driver simán felkúszik, de újraindítás után a Control Panel kinyögi, hogy nincs megfelelően telepítve. A Beállítások->Speciális résznél pedig sem a monitort, sem a frekit nem lehet beállítani, sőt az adapterről is mélyen hallgat. Ha az eszközök között megnézem ott mosolyog a Radeon 8500LE, ütközés és hiba nélkül. :F
Win98 alatt csont nélkül működik, TV-out, Control Panel, miegymás.
Találkoztatok már ilyennel???
Help! Plííííz!
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest