Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Csak a roli mentesítőt ne feledd el.
-
ficsor001
tag
Lesz ma valami dzsihád ?

-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Heroes után szabadon:
"Save the world, save the cheerleader!"

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor most már lehet FP-Team-es profillal is nyomulni bárhol, bármikor?

JJ: hova kell küldenem a képet?
-
JJános
addikt
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
Élesedik a helyzet. Legközelebb két futam lesz! Sok a pilóta, nem férünk el egy szerón.
Hajtanotok kell, mert az idő alapján lesz a rangsorolás.Lehet, hogy az indítást a jövőre is Dzsaver jelére fogjuk megoldani, legfeljebb átmegyünk rajta.
Go PH Touring Car Coll Off! ( Kuloff)

Lehet még jelentkezni nálam priviben.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Rendben van akkor, csak úgy csináltatok, mintha még sosem történt volna ilyen, akár rankeden akár priváton.

Én legalább stabilan tudom futni a lassú köröket, abban nincs hiba.
Ezt általában a helyezéseim is tökrözik, kivéve ha szerencsém van. Ha viszont van csata azt én is élvezem, főleg ha én üldözök...Maximális tisztelettel:
-
-
00roli00
aktív tag
Jönnék, roli mentesítőt tessék kikapcsolni.
-
N.E.R.O.
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Emberek legyen ez nektek tanulság:
Ne igyatok ha vezetni fogtok! Ez lesz az eredménye!

N€T0X|N, persze, bajnokság, és jó is, de tudom, hogy általában, körönként fél, egy másodperccel lassabb vagyok, a "jobbaknál" és ezért nem is volt gont az 5. helyem. Igaz az elején tényleg más volt a helyzet, sokkal kiélezettebb de mivel le lett fixálva, hogyha már van versenybírónk és ő a döntő akkor fogadjuk el a szavát. Lehete csodálkoni, hogy de én voltam előbb, viszont akkor mi értelme az egésznek? Olyan lesz mint a WRC? Mindenki megy óvni, perelni, mocskolódni? Hát jó az? Ez volt a befutó, kész ennyi!
Nyerni én is szeretek,sőt... Volt is belőle probléma még az elején, mert rankedes volt a stilusom, szóvá tették, igy visszavettem, és nem aggódtam annyira, mostmár aránylag jól fel tudom mérni ha valaki gyorsabb nálam, nem töröm magam, vagy akár másokat is... (kivéve mikor elkap a hév, hehe, vagy ha hibázok, ami még mindig elég gyakran előfordul), szórakozni járok ide, rankedre, meg úgymond versenyzni.
Mindezek után remélem, hogy jövő hétfőn legalább ilyen izgalmas lesz a meccs, és várom, remélem, hogy én is odaférhetek a kupacba, az elején.Üdv:
-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, akinek van kedve és tud jönni
ni, azt várom! 
Szeró neve: Syrius-FP-Team
Jelszó: grid
-
dzsavermadar
senior tag
Megjelent a dupla

Krónika 2010.11.01-02.
Krónika 2010.11.03.

A hivatalos álláspontot én már megmondtam,

és az végeredményről a képet ki is tettem ide a PH-ra a verseny után.
Keressétek vissza, ha akarjátok. Egyébként egyezik Zyl képével.Neurót szereti a szerver, mert ha megnézitek a Krónikát (2010.11.01.-02.),
Spa-ban épp őt filmezem a befutónál hátranézve, és itt nem látszik, de az eredményjelző
előttem befutónak írta.
És nem is volt nagyon közel. Lagg sem látszik, de nem is igen volt.
Viszont, nincs jelentősége.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
JJános
üzenetére
Értem én, értem! csak gondoltam mielőtt kialakulna valami, aminek nem kellene, előzzük meg, de komolyan gondoltam akkor is! Még akár Ted-del is cserélek szívesen! Tök 11111111!
Én részemről örülök, hogy ott lehettem, rajtnál szándékosan nem nyomtam SHIFT-et, mert gondoltam, majd csak lesz valahogy!
Ez most így sikerült (egyáltalán nem számítottam rá, még gondolatban sem), szerencsém volt.
Legközelebb majd jobban sikerül, aztán annyi!
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Vita nem! Kizárt!
Dzsaver a versenyigazgató! Ő mondja meg a végeredményt!Helyedet meg nem adhatod át. Szépen néznénk ki, ha cserélgetnénk itt.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én kérek elnézést, mert még sem néztem be.
A2. szám sem kakukktojás, mer a címe: Face The Enemy!
Remélem nem kell tovább ragozzam! 
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerintem csak megizzadt kicsit, ezért ledobált pár felesleges karosszériaelemet, hogy a menetszél hűtse!

-
JJános
addikt
Jim nagyon szeretném, ha jelentkeznél nálam privibe a bajnokságra. Az igaz, hogy ezzel hátrébb kerülök, de kibírom.
Ami a helyezéseket illeti, én a 6. helynek már örültem volna. Ha megnyertem volna, ami utópia, sikítottam volna. Ha 8. lettem volna kicsit mérges lettem volna lehet.
Ennyire veszem komolyan a nyerést, és előre bocsátom, hogy a 6. hely a cél a következő futamon. Realitása ennek van. És fontosabb, hogy nagyon élvezem ezeket a futamokat. Ki is fáradok rendesen, és lüktet a vér a fülembe.A verseny végeredményéről meg annyit, hogy megkérdőjelezni nem szabad, de gondolkozni, hogy mi miért van, szerintem szabad.
Fiúk aki még nem küldte be autójának képét, az tegye meg.
A jövőben tervbe van véve Ted javaslatára, hogy mindenki videót készít az autójáról, és azt Ted, ha vállalja összegyúrja egy videót csinál belőle. Azt majd itt is meg lehet nézni.Go PH Touring Car Coll Off!

-
dzsavermadar
senior tag
-
válasz
N.E.R.O.
üzenetére
Mihez képest túl komolyan? Ha már bajnokságról van szó, azaz pontokról és helyezésekről, akkor azért nyilván nem úgy áll hozzá az ember, mint egy sima esti guruláshoz. Máskülönben semmi értelme az egésznek.
Az pedig a videók és szemtanúk szerint is teljesen egyértelműen látszott, hogy nagyot hibáztam az utolsó körben, aminek hatására JJ - még nálam is - másodiknak ért be. Ettől fügetlenül a tabella azt mondta, hogy márpedig nem. Nyilvánvalóan kicsit zavaró a dolog, mert meglepődtünk, hogy most mi van. Én örültem, ő valószínűleg kevésbé, elvégre bajnokságról van szó, igenis számít.
Ettől függetlenül az elején, ahogy dzsaver is idézte, ki lett kötve, hogy az ő táblája számít, és pont. A játék így döntött, ennyi.DE.
Azt hiszem mindannyian tudjuk, hogy ami menet közben lezajlott, a centiméteres előny folyamatos cserélgetése, az igenis mindennél fontosabb, mert mindannyian élveztük, és mindannyian tudjuk, hogy - pontok ide vagy oda - gyakorlatilag nagyon egyformán teljesítettünk. És ezt csak azok tudják, akik részt vettek benne. A vége így jött ki, ennyi. Legközelebb másképp lesz.

-
00roli00
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tuti ranked. Az apácák nagyon kemények ám...

-
dzsavermadar
senior tag
-
JJ:
Annyira dicséri mindenki ezt a Coll off bajnokságot, hogy lehet hogy még én is benevezek, feltéve, ha van még hely

-
vviktor1
aktív tag
válasz
JJános
üzenetére
Negyedik lettem az én szemszögemből is, zyl videójában is és dzsaver célfotóján is, nehogy előrébb merjetek hozni

A 9. körben csesztem el a sikánt ott buktam a dobogót.
JJ előttem közvetlen, az első kettő pedig 3-4-5 kocsihosszal előttünk, én ezt láttam.
Majd legközelebb
Nagyon élveztem és ez volt a lényege az egésznek, ez maradéktalanul teljesült.
allps:legalább a befutót az én szemszögemből volt a legjobb látni

-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dehogy boncolgatok!
Az egy tök jó futam volt. Bocsi ha ezzel valakit bántottam, nem ez volt a cél.
Elfogadom Rototti által vázolt megoldást.Én tudtam, hogy laggoltam, és ezt nem is titkoltam el, csak azt nem tudtam, hogy ez a dolog hogyan jön ki.
Egyébként is megegyeztünk, hogy a szeró által kidobott sorrend a sorrend. Az a törvényes.Egyáltalán nem feltételeztem senkiről sem, hogy valamivel befolyásolta a végeredményt. távol legyen. Csak nem értettem meg, amit végül Rototti helyretett. Köszönet érte!

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
JJános
üzenetére
Ne boncolgasd tovább!
Ott a képen tisztán, hogy te vagy a második befutó. Ennél jobb képet ne keress.
Az állás a jobb sarokban látszik. Neuro a harmadik, de itt a második nem látszik, mert VV kocsijából van filmezve. A végeredményes tabella mást mutat, de verseny előtt hallgatólagosan megegyeztünk, hogy mi alapján születik a döntés.Ezt lehet felülbírálni, átértékelni, megváltoztatni, stb.
Itt két tényszerű bizonyíték van, melyik a valós, azt én nem tudom.
Zyl képét ne vedd alapul, onnan még messze van a Cél.A legközelebb megjelenő Krónikában is van egy olyan, hogy hátrafelé videózom a mögöttem levőt a célvonal előtt, néhány kocsihossz hátránnyal Spa-ban, és a tabella előttem beérkezőnek hozta ki.

Na, megyek gurulni, ha van szeró.

-
--Lorant--
aktív tag
Kösz a gurigát all. jó volt ez a röpke fél óra. nemtudok viszamenni valamiért.de nem baj

-
válasz
JJános
üzenetére
Na... azért ez még nem a legvége. Egyébként én is úgy láttam, hogy te előbb értél be mint én, azért is lepődtem meg, hogy miért lettem második a GRID szerint. Viszont Viktor nem lett harmadik még nálam sem. Őt vissza tudtam előzni az utolsó pillanatban.
szerk.: az mondjuk elég gáz, hogy ha a lagot így adja hozzá később, ahogy Rototti mondja.

De a lényeg a lényeg: akkor is jó volt.

-
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én azt láttam, hogy Netoxin hibázik a sikánban.
Nézem ő lett a második. Gondoltam laggoltam, vagy az utsó métereken előzött..
Aztán a videód ugyanazt mutatta, amit én láttam. Meglepődtem rendesen.Elfogadom a befutó sorrendjét, csak agyalok ezen. Zylt kéne megkérdezni még, hogy mit látott, meg VV-t. Zyl csak a hibát láthatta. Mindjárt nézem a videót.
Lehet, hogy magával a GRID programmal van gond?

-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Megint nem enged be...
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A te videód szerint én lettem a második.
Én ugyanezt láttam.Nem fellebbezni akarok, csak érdekes.

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor GO!

-
Syrius XIX
addikt
A szeró kész.

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem látom azt a szervert

Zyl, ha sokat húzod az időt, akkor nem fogok tudni jönni

-
GNKING
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jövök
én is. -
Syrius XIX
addikt
17 : 00-tól készítek szerót (ha nincs, de ha van, akkor szívesen csatlakoznék), aki akar és tud, jöjjön
ni! 
-
dzsavermadar
senior tag
Kicsit el vagyok havazva, de majd csak behozom magam.

Még tegnap elkészült,
ma délelőtt feltöltöttem,
és most van időm ide tenni a Toca coll off / 1. futam-ról készült összeállítást.
Gratulálok minden résztvevőnek!!!
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor csinálj gyorsan szerót, és gyere bármelyik működővel.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Dark Archon
üzenetére
Nekem 3 profilhoz 3 vezérlő van!
1. Billentyű,
2. XBOX 360 kontroller,
3. Kormány.Egyenlőre úgy néz ki, hogy a billentyűzet vezérléssel van valami, mert azzal nem tudok menni!
A másik 2 tökéletesen működik.

-
válasz
hibavissza
üzenetére
Nincs bedugva még egy játékvezérlő? Mert az zavarhatja.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
hibavissza
üzenetére
Nekem is hasonló hibám van a kormánnyal...egyszer gondol egyet és jobbra kormányoz vagy beragad a gáz stb... de mióta win7 em van azóta nem műveli ezt

-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Gratula,jól mentetek...
-
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Csapatépítő tréning

-
vviktor1
aktív tag
Tedd fel a játékot, ha nem volt azóta win reinstallod jó eséllyel megvannak a beállításaid és a mentett állásod (documents and settings/neved/codemasters/grid mappában tárolta el ezeket xp esetén, de vista és 7-nél is ilyesmi helyen van) a játék törlése ezeket nem törli automatikusan
Ha nincs meg az se gáz addig vidd el a karriert hogy legyen saját festésed aztán irány online hely az mindig van
1.3 patchet ne feledd. -
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Bezavar ha mások szellemként átmennek rajtam
JJános: az lehet.
-
bnorbert989
tag
Látom volt itt élet,sajnos én délutános vagyok és így fél 11 re érek haza,a köv héten délelőttös leszek akkor már több időm lesz,akkor mjad fel fel nézegetek

-
Doomgiver
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó videó lett

-
smisa
őstag
Egyszer régen nekem is fent volt a game hoy tudnám előszedni a user beállításokat és a többit hoy ne előről kezdjem ill van még hely a klubban
? -
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
GG
Szép is Jó is csak hát a zene az tényleg ........Azért mint látom rendesen széles a pálya

-
JJános
addikt
válasz
john_trapéz
üzenetére

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
john_trapéz
üzenetére
Sajnálom, de hozzám nem tud mindenki.

Át kellett volna adnom a szerót, de elfelejtettem.
Bocsánat!
Kpal
Nekem is az egyik ok ugyanez, ami miatt nem szeretem.
Nem szeretek belemenni másokba.
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó video de én mindig zavarban vagyok col off -ban mindig fékezek nehogy valakit meglökjek

-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó lett! Thx! A zenei ízlésedről még beszélünk.

-
john_trapéz
tag
nem tudok belépni dzsaver szerójára...
-
Syrius XIX
addikt
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én is a videókkal győzködöm,ha kész van, jövök.
Nekem együtt a kettő nem megy.

-
zodo
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Hunter-al itt vagyunk.
Ted, ne keres minket rankeden!
-
00roli00
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem enged be....már sokadjára.
-
Syrius XIX
addikt
Készítettem szerót, aki tud és akar
ni, jöjjön! 
A tegnapi Coll Off verseny videójának konvertálása közben folyik, remélem jó lesz (a videó is és a szeró is)!

-
JJános
addikt
Felhívjuk a figyelmét minden kedves PH tagnak, amennyiben kedvet érez, jelentkezhet még nálam priviben.
A nagy érdeklődésre való tekintettel két futamot is le tudunk bonyolítani!Aki nem küldte még el autóját az tegye meg. Látogassátok a honlapot! [link]
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rony94HUN
üzenetére
Autoruns: A rendszerrel együtt elinduló szolgáltatásokból kb. a 3/4-e feleslegesen indul, mert nem is kell! Ezzel le tudod tiltani a rendszerrel együtt indulást. Nem töröl ki semmit, csak nem engedi elindulni. De ha a program ikonjára rányomsz, természetesen elindul. Hasonló a GameBoosterhez (memóriát szabadít fel), csak ezt manuálisan kell megtenned.
GameBooster: Memóriát szabadít fel és szolgáltatásokat kapcsol le automatikusan. Játék befejeztével pedig vissza.
Ashampoo Internet Accelerator 3: A lassú netsebességet turbózza fel (ez most jutott eszembe.
Nagyjából ennyi!

*Ez esetleg ha valakinek szúrja a szemét, akkor én kérek elnézést, hogy "már megint beleugattam valamibe"

-
zodo
nagyúr
Szerver nyitva! ( jrzodo )
Jelszó: grid
Mindenki jöhet aki ráér, csak má mennék!

-
Rony94HUN
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezzel most mit akartál mondani? Ezt csak én nem értem? xD
-
Rony94HUN
csendes tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tudom hogy most nincsen semmi baj mert megszakadt a netem, de akkor is. Legalább befejezhettem volna. Nem számít ha utolsó lettem volna, de legalább végig mentem volna. Nekem ez igen is számít. És most így kib*szni velem (már bocsánat). Nagyon felhúzott. Ezért nem is jöttem vissza. Bocs srácok, biztos jó verseny volt. Én kimaradtam belőle, ez van.

A Left 4 Dead-ben is számtalanszor megszoktam szakadni, de oda legalább visszalehet menni és lőni tovább a headshot-okat.
De ide nem lehet visszajönni. Max. megfigyelőnek, de az itt a bajnokságon nem sokat ér nekem (én vagyok az egyik versenyző). -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Rony94HUN
üzenetére
Azért még nem kell feladni semmit.

Legfeljebb addig leszel, amíg tudsz.
Ha egy versenyt sem fejezel be, nem történik semmi szörnyűség, viszont amíg vagy, addig jó. Az esélyt meg kell adni, hátha kibírja.
Nagyon sajnálatos, hogy sok probléma van a nettel, és sajnos nem csak nálad.
Az árát megkérik, de a szolgáltatás sok helyen nagyon instabil.
Ha változtatni nem tudsz rajta, akkor békével fogadd el, és alkalmazkodj hozzá.
Amit kapsz, vedd el, és ne idegesítsd magad miatta.
-
Rony94HUN
csendes tag
Ahogy a képen is láthatjátok megszakadt a netem.
Lassan már a sírba visz a netem. Még megpróbálom utoljára legözelebb. Ha akkor is megszakadok, akkor feladom. Kilépek a bajnokságból. Sajnálom srácok de ez van. Vidéki gyerek vagyok = szar net. Ennyi. 
Új hozzászólás Aktív témák

Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ni, jöjjön!/B] 

Ezt általában a helyezéseim is tökrözik, kivéve ha szerencsém van. Ha viszont van csata azt én is élvezem, főleg ha én üldözök...

?