- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ne érts félre, én is szerettem a vicces aláírásokat, és aláírom (sicc!
), hogy néha már onnan lehetett tudni, hogy ki írta a HSZ-t, mikor az avatarja éppen kilógott a képből.
Viszont sokan tényleg nem ilyen célra használták (sormintákkal volt tele meg ilyesmi), szóval évekkel ezelőtt kikapcsoltam, amint prémben lehetővé vált. Ha és amennyiben visszakerülne a feature, nagyon lerövidítve ("egy mondat"), nem mondom, hogy gázos, ellenben másoknak szétverni a fórum felületét (különböző megjelenítőkkel nézzük) az. Semmi jónak nem vagyok elrontója, de már csak "reklámozásra" használtam (aktuális hirdetés linkje). Tkp. jó lenne, ha visszakerülne! Viszont nem látom bele a fórum végét.
-
7
addikt
A konfigokat és hírdetéseket nem engedtem volna ,de a szellemes idézeteket , dumákat igen.
Értem, hogy mit írsz, de nem értek veled egyet.
- Parci említette, hogy nem a tartalom, hanem az arculat volt a döntés fő mozgatórugója.
- Ha a tartalom is volna a gond (nem): annak idején moderátorként hamar megtapasztaltam, hogy aláírásokat kordában tartani sokkal nagyobb szélmalomharc, mint hozzászólásokat. Ez a javasolt intézkedés elvonná a humán erőforrásokat nagyobb súlyú, a közösségnek hasznosabb dolgoktól.
Megj.: igazából én a [Szerkesztve] taget is elvenném vagy átraknám máshova, de ez már az én szuverén problémám.
-
DigitXT
félisten
Mondjuk ez érdekes kérdés, hogy ha reklámfelület is*, akkor a prémek használhatnák
erre a célra, a mezei userek meg irigykednének rá, tehát több lenne a prém => profit.*: merthogy megengedett volt a hirdetés elhelyezése ott, de csak ott, HSZ-ben nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest