Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Ne érts félre, én is szerettem a vicces aláírásokat, és aláírom (sicc!
), hogy néha már onnan lehetett tudni, hogy ki írta a HSZ-t, mikor az avatarja éppen kilógott a képből.
Viszont sokan tényleg nem ilyen célra használták (sormintákkal volt tele meg ilyesmi), szóval évekkel ezelőtt kikapcsoltam, amint prémben lehetővé vált. Ha és amennyiben visszakerülne a feature, nagyon lerövidítve ("egy mondat"), nem mondom, hogy gázos, ellenben másoknak szétverni a fórum felületét (különböző megjelenítőkkel nézzük) az. Semmi jónak nem vagyok elrontója, de már csak "reklámozásra" használtam (aktuális hirdetés linkje). Tkp. jó lenne, ha visszakerülne! Viszont nem látom bele a fórum végét.
-
DigitXT
félisten
20+ éve itt vagyok, de még külön kértem prém fícsörként, hogy kikapcsolható legyen, mert sokat olvasom a fórumot mobilról, és sokan belebaszarintottak fél képernyőnyi* szemetet. Oké, ez is része volt az arculatnak, de nem jó része. Emiatt szerintem kár siránkozni. De pl. az avatarok tényleg egyediek itt (főleg az öreg tagoknak
), azért tényleg nagy kár lenne...
*: volt rá valami limit, hogy max 3 sor, ami egy mobil böngészőben betördelve több lett.
Eleve persze mobil nézetben nem is voltak (mesélik), csak azt meg azért nem használtam, most sem használom, mert az meg másképp szar. (Csökkentett funkcionalitás leginkább.)
-
-
DigitXT
félisten
Mondjuk ez érdekes kérdés, hogy ha reklámfelület is*, akkor a prémek használhatnák
erre a célra, a mezei userek meg irigykednének rá, tehát több lenne a prém => profit.*: merthogy megengedett volt a hirdetés elhelyezése ott, de csak ott, HSZ-ben nem.
-
DigitXT
félisten
Csak tesztnek volt, nagyon rövid ideig: se előtte, se utána fel sem merült ilyesmi.
Az eredeti* linkelítés anno emlékeim szerint a Bővebben: link formula szerint ment.*: mármint nekem, mert a legelején azért nem voltam tag, de 2004-től biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest