Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
footy
addikt
Win98 SE+Dx8.1 +catalyst 3.1 van fennt(már az omega drivereket is próbáltam) és semmi eredmény.Minden game ok a kártya nincs is húzva.Nem hiszem,hogy ennyire láma lennék. :( (Egyébként az omega driverekkel a 3dmarkban kb 80 ponttal kevesebbet kapok és az egyik tesztnél be is szaggat(16) amit eddig nem csinált.)Az eszközkezelőben letiltottam a 2 monitor közül(alapból 2 van) a másodikat,a képernyő>tulajdoságok>speciális>displays fülben pedig a default single display-t választottam és még mindig nem müxik. :(
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- Keveset használt 31.5" Dell Gaming G3223D - Alza Ggrancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 27' 100Hz
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest