Aktív témák
-
footy
addikt
Nincs semmi secondary videókártya.
-
footy
addikt
Nekem a videókártyáknál annyi van ,hogy radeon 8500 Series.
-
footy
addikt
Win98 SE+Dx8.1 +catalyst 3.1 van fennt(már az omega drivereket is próbáltam) és semmi eredmény.Minden game ok a kártya nincs is húzva.Nem hiszem,hogy ennyire láma lennék. :( (Egyébként az omega driverekkel a 3dmarkban kb 80 ponttal kevesebbet kapok és az egyik tesztnél be is szaggat(16) amit eddig nem csinált.)Az eszközkezelőben letiltottam a 2 monitor közül(alapból 2 van) a másodikat,a képernyő>tulajdoságok>speciális>displays fülben pedig a default single display-t választottam és még mindig nem müxik. :(
-
footy
addikt
Komolyan mondom leszúrom magam.Ilyen nem lehet,hogy ennyire nem sikerül valami.2.4-es Catalystot nem találtam 3.1-es van fennt és lépésről lépésre követtem az utasításokat.ÉS NEEEEEEEEEEEEEMMMMM MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰKKKKKKÖÖÖÖÖÖDDDDDIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( -
footy
addikt
A 2.4-es catalystot honnan lehet leszedni?
-
footy
addikt
Nekem sem jött be a letiltás.Akkor most 1 game-ért vegyek még1 monitort?
:( -
footy
addikt
Na ezt már próbáltam és nem megy. :(
-
footy
addikt
Hálás lennék ha valaki leírná lépésről lépésre,hogy mit is csináljak és milyen drivereket rakjak fel.Eddig akárhányféleképpen próbáltam nem sikerült. :( :(
-
footy
addikt
Az ott leírtakat már kipróbáltam ,de nem müxik. :( PL melyik ati fülben van a dual display letiltása?
-
footy
addikt
Már végső elkeseredésemben írok mert már több mint 1 órája itt szöcskézek azzal,hogy működésre bírjam a colint/Colin Mcrae Rally 2.0/.A régi videókártyával semmi gond nem volt/MX 400/.Tudom ,hogy van ez a bug a colinban és hogy amiatt nem indul el R8500-tel,de már nem tudom hányas driver-t rakjam fel és ,hogy pontosan mit is állítsak át.A secondary monitort már letiltottam úgy sem műxik. :( :( :(
Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D
- LG 45GR95QE-B Ívelt OLED 2K WQHD 240Hz, 0.03ms, NVIDIA G-Sync ,FreeSync Premium ,HDMI 2.1
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest