- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Csiszike
tag
Hmm, ez igen érdekes. Soha nem is volt az eszközkezelőben Secondary videokártya, még közvetlenül a Radeon első izzítása után sem :) Használd a nyers erőt! Ha nagy Colin megszállott vagy, akkor próbáld meg még a következőket (ha eddig nem tetted)!
1. Esetleges (bármiféle) tuningállapotok fennforgásának megszüntetése, M$ Ablakok újratelepítése, alaplapi lapkakészlet meghajtóprogramok, valami régebbi Catalyst (nem 3.1), DirectX 8.1 telepítése, majd az általam korábban leírtak végrehajtása. Semmi csicsa, semmi tuningprogi!
Kell, hogy feltelepüljön a Secondary videokártya is!!!
(Nekem a Catalyt telepítése utáni első újraindításkor jött elő azzal a Win98, hogy másodlagos csatolót talált, amit telepíteni akar, és ettől a szándékától nem lehetett eltántorítani.)
Ezután jöhet a Colin.
2. Ha így sem megy, akkor baráti/ismerős/munkatárs/szomszéd/... körökben keresni radeonos embert, megkérni szépen, hogy adja kölcsön egy picit az ő kártyáját próbaképpen.
3. Gépet hónod alá csapod, elsétálsz a boltba, ahol a videokártyát vetted, elsírod bánatodat, majd megkéred őket, hogy egy másik Radeon-nal kipróbáld ott a helyszínen. -
footy
addikt
Nincs semmi secondary videókártya.
-
footy
addikt
Nekem a videókártyáknál annyi van ,hogy radeon 8500 Series.
-
Csiszike
tag
Nem a monitort kell letiltani, hanem a Secondary _videokártyát_!
-
footy
addikt
Win98 SE+Dx8.1 +catalyst 3.1 van fennt(már az omega drivereket is próbáltam) és semmi eredmény.Minden game ok a kártya nincs is húzva.Nem hiszem,hogy ennyire láma lennék. :( (Egyébként az omega driverekkel a 3dmarkban kb 80 ponttal kevesebbet kapok és az egyik tesztnél be is szaggat(16) amit eddig nem csinált.)Az eszközkezelőben letiltottam a 2 monitor közül(alapból 2 van) a másodikat,a képernyő>tulajdoságok>speciális>displays fülben pedig a default single display-t választottam és még mindig nem müxik. :(
-
footy
addikt
Komolyan mondom leszúrom magam.Ilyen nem lehet,hogy ennyire nem sikerül valami.2.4-es Catalystot nem találtam 3.1-es van fennt és lépésről lépésre követtem az utasításokat.ÉS NEEEEEEEEEEEEEMMMMM MŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰKKKKKKÖÖÖÖÖÖDDDDDIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( -
footy
addikt
A 2.4-es catalystot honnan lehet leszedni?
-
Csiszike
tag
Na akkor mégegyszer. Nemrég vettem egy Sapphire Radeon 9000-et az mx200 után. Ezen a kártyán csak VGA és TVout van (DVI nincs). Colin2 fel, persze nem indult.
Én nem aggattam semmiféle cókmókot a TVout-ra, és így is megy.
Beállítások a következők:
Catalyst verzió: 02.4, magyar nyelvű
Képernyő - Beállítások - Speciális - Megjelenítő eszközök fül
Ezen belül: Séma legördülő menüben: alapértelmezett egyetlen megjelenítő, jobb oldalon lévő TV ''ikon'' kiszürkülve, alatta írás: nincs bekötve
Na ennyivel még nem ment, ekkor kellett eljátszani az előző hozzászólásomban leírtakat, videókártyáknál a ''Radeon 9000 Series - Secondary''-kellett letiltani ebben a hardverprofilban.
Reboot, és ment, mint a kisangyal. -
footy
addikt
Nekem sem jött be a letiltás.Akkor most 1 game-ért vegyek még1 monitort?
:( -
footy
addikt
Na ezt már próbáltam és nem megy. :(
-
Csiszike
tag
kereni = keresni
-
Csiszike
tag
Beállítások - Rendszer - Eszközekezelő - Videókártyák
Itt tessék olyasmit kereni, hogy secondary display driver (vmi ilyesmi, a secondary-n van a lényeg). Katt, Tulajdonságok - Tiltás ebben a hardverprofilban.
Reboot, és menni fog. -
footy
addikt
Hálás lennék ha valaki leírná lépésről lépésre,hogy mit is csináljak és milyen drivereket rakjak fel.Eddig akárhányféleképpen próbáltam nem sikerült. :( :(
-
footy
addikt
Az ott leírtakat már kipróbáltam ,de nem müxik. :( PL melyik ati fülben van a dual display letiltása?
-
footy
addikt
Már végső elkeseredésemben írok mert már több mint 1 órája itt szöcskézek azzal,hogy működésre bírjam a colint/Colin Mcrae Rally 2.0/.A régi videókártyával semmi gond nem volt/MX 400/.Tudom ,hogy van ez a bug a colinban és hogy amiatt nem indul el R8500-tel,de már nem tudom hányas driver-t rakjam fel és ,hogy pontosan mit is állítsak át.A secondary monitort már letiltottam úgy sem műxik. :( :( :(
Aktív témák
Hirdetés
- DELL G2724D
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest